3 357971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 18 Temmuz 2022 #31 hhnoire dedi: Aynen. Yoksa proton hallediyor çoğu oyunu. Genişletmek için tıkla... Benim de problemimdi Valorant, sonra iyice akıl sağlığımı kaybettiğimi fark edince bırakıp tamamen geçmiştim. Allah size de nasip etsin.
hhnoire dedi: Aynen. Yoksa proton hallediyor çoğu oyunu. Genişletmek için tıkla... Benim de problemimdi Valorant, sonra iyice akıl sağlığımı kaybettiğimi fark edince bırakıp tamamen geçmiştim. Allah size de nasip etsin.
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #32 hhnoire dedi: Debloated sistem Firewall ayarları ile telemetry kapatıldı tüm UWP uygulamaları silindi. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı chrome değildir umarım.
hhnoire dedi: Debloated sistem Firewall ayarları ile telemetry kapatıldı tüm UWP uygulamaları silindi. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı chrome değildir umarım.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 18 Temmuz 2022 #33 Toplasın sanki ne olacak. Koskoca şirket anakart modelimi bilip ne oynadığımı bilip bana ne yapabilir ki?
Toplasın sanki ne olacak. Koskoca şirket anakart modelimi bilip ne oynadığımı bilip bana ne yapabilir ki?
RecepBaltaş'ıSevenİnsan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Leningrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #34 FurkanKutlu dedi: Toplasın sanki ne olacak. Koskoca şirket anakart modelimi bilip ne oynadığımı bilip bana ne yapabilir ki? Genişletmek için tıkla... Olay bu zaten. Bilgisayarda yaptıklarına göre karşına ürün çıkarmak, manipüle etmek.
FurkanKutlu dedi: Toplasın sanki ne olacak. Koskoca şirket anakart modelimi bilip ne oynadığımı bilip bana ne yapabilir ki? Genişletmek için tıkla... Olay bu zaten. Bilgisayarda yaptıklarına göre karşına ürün çıkarmak, manipüle etmek.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #35 RTX 3050 Tİ Ekran kartımı hemen söküp evdeki İntel HD Graphics Ekran kartını takacağım(!) Gerçeklik dedi: Kapatmak kolay. Veri toplamıyor sayılabilir. Genişletmek için tıkla... Kapatığımız takdirde bile veri topluyor olabilir sadece biz toplamadığına düşünüyoruz.
RTX 3050 Tİ Ekran kartımı hemen söküp evdeki İntel HD Graphics Ekran kartını takacağım(!) Gerçeklik dedi: Kapatmak kolay. Veri toplamıyor sayılabilir. Genişletmek için tıkla... Kapatığımız takdirde bile veri topluyor olabilir sadece biz toplamadığına düşünüyoruz.
Gerçeklik Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.361 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : i5-9400F/ Ekran Kartı : GTX 1650 4 GB GDDR6 / RAM: 16 GB G SKILL / Windows 11 Pro Telefon : iPhone 11 64 GB Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 21 Temmuz 2022 #36 EMİR37 dedi: Kapatığımız takdirde bile veri topluyor olabilir sadece biz toplamadığına düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Bunun öğrenilmesi durumunda başlarının derte gireceği için sanmıyorum.
EMİR37 dedi: Kapatığımız takdirde bile veri topluyor olabilir sadece biz toplamadığına düşünüyoruz. Genişletmek için tıkla... Bunun öğrenilmesi durumunda başlarının derte gireceği için sanmıyorum.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #37 Gerçeklik dedi: Bunun öğrenilmesi durumunda başlarının derte gireceği için sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Avast'ta şuan sanki önceden bu tür bir hata yapmamış gibi "Gizlilik" eklentileri ve "Sizi İnternet Casuslarından Koruyalım" Tarzı reklam pazarlaması yapıyor.
Gerçeklik dedi: Bunun öğrenilmesi durumunda başlarının derte gireceği için sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Avast'ta şuan sanki önceden bu tür bir hata yapmamış gibi "Gizlilik" eklentileri ve "Sizi İnternet Casuslarından Koruyalım" Tarzı reklam pazarlaması yapıyor.