N Nightmaree0 Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 932 Çözümler 6 12 Aralık 2019 #1 GeForce Experience programım açılmıyor ve şu hatayı veriyor: İnternetten çözümlere baktığımda hizmetler kısmından NVIDIA telemetry container'i yeniden başlatın falan diyorlar ama bende yok. Ne yapmalıyım?
GeForce Experience programım açılmıyor ve şu hatayı veriyor: İnternetten çözümlere baktığımda hizmetler kısmından NVIDIA telemetry container'i yeniden başlatın falan diyorlar ama bende yok. Ne yapmalıyım?
Mç3541 Centipat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 1 12 Ocak 2020 #2 Bende de yok bunu nasıl halledebiliriz. Nightmaree0 dedi: GeForce Experience programım açılmıyor ve şu hatayı veriyor: Eki Görüntüle 472126 İnternetten çözümlere baktığımda hizmetler kısmından NVIDIA telemetry container'i yeniden başlatın falan diyorlar ama bende yok. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 472127 Genişletmek için tıkla... NVIDIA'yı güncelleme yaptım hala düzelmedi. Bende de aynı sorun var. Çözersen benimle paylaşır mısın? Rica etsem. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ocak 2020
Bende de yok bunu nasıl halledebiliriz. Nightmaree0 dedi: GeForce Experience programım açılmıyor ve şu hatayı veriyor: Eki Görüntüle 472126 İnternetten çözümlere baktığımda hizmetler kısmından NVIDIA telemetry container'i yeniden başlatın falan diyorlar ama bende yok. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 472127 Genişletmek için tıkla... NVIDIA'yı güncelleme yaptım hala düzelmedi. Bende de aynı sorun var. Çözersen benimle paylaşır mısın? Rica etsem.
N Nightmaree0 Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 932 Çözümler 6 12 Ocak 2020 #3 Mç3541 dedi: Bende de yok bunu nasıl halledebiliriz. NVIDIA'yı güncelleme yaptım hala düzelmedi. Bende de aynı sorun var. Çözersen benimle paylaşır mısın? Rica etsem. Genişletmek için tıkla... Tek çare silip yükledim, bu sorun olduğu zaman sürekli yeniden yüklemem gerekiyor canım sıkılmaya başladı.
Mç3541 dedi: Bende de yok bunu nasıl halledebiliriz. NVIDIA'yı güncelleme yaptım hala düzelmedi. Bende de aynı sorun var. Çözersen benimle paylaşır mısın? Rica etsem. Genişletmek için tıkla... Tek çare silip yükledim, bu sorun olduğu zaman sürekli yeniden yüklemem gerekiyor canım sıkılmaya başladı.
Piano Sonata Hectopat Katılım 26 Mart 2019 Mesajlar 61 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emlak 5 Mayıs 2020 #4 Sorun düzeldi mi? Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum
N Nightmaree0 Hectopat Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 932 Çözümler 6 5 Mayıs 2020 #5 Mç3541 dedi: NVIDIA'yı güncelleme yaptım hala düzelmedi. Bende de aynı sorun var. Çözersen benimle paylaşır mısın? Rica etsem. Genişletmek için tıkla... Piano Sonata dedi: Sorun düzeldi mi? Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Silip yüklediğimden beri herhangi bir hata almadım. Normal açılıyor şu an.
Mç3541 dedi: NVIDIA'yı güncelleme yaptım hala düzelmedi. Bende de aynı sorun var. Çözersen benimle paylaşır mısın? Rica etsem. Genişletmek için tıkla... Piano Sonata dedi: Sorun düzeldi mi? Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum Genişletmek için tıkla... Silip yüklediğimden beri herhangi bir hata almadım. Normal açılıyor şu an.