NVIDIA temiz kurulum mu DDU mu?

irelia

Decapat
Daha fazla  
Merhaba şu anda 528.49 kullanıyorum, Forza Horizon 4 oyunun da bu sürümün hata aldığını öğrendim ve eski sürüm 525.28 kurmayı düşünüyorum bir sorun yaratır mı?

2. olarak o sürücüyü internetten indirip temiz kurulum yapmam yeterli olur mu yoksa DDU ile mi yapmalıyım?

Mevcut sürücüde bir sorun yaşıyorsan ve başka bir sürücü kurmak istiyorsan DDU kullanılmasını tavsiye ediyoruz.

DDU kullanım rehberine de buradan ulaşabilirsin.

Mevcut sürücüde bir sorun yaşıyorsan ve başka bir sürücü kurmak istiyorsan DDU kullanılmasını tavsiye ediyoruz.

DDU kullanım rehberine de buradan ulaşabilirsin.

Hocam 522.28 kuracağım FH4 için hata çözümü, bir sıkıntı yaratır mı başka oyunlarda, programlarda vs. bir de DDU ile silmeden kursam ne gibi bir sorunla karşılaşırım?

Hocam 522.28 kuracağım FH4 için hata çözümü, bir sıkıntı yaratır mı başka oyunlarda, programlarda vs.
Bunu maalesef bilemem. Deneyip görmen gerek.

bir de DDU ile silmeden kursam ne gibi bir sorunla karşılaşırım?
Üstüne kurulum gerçekleştireceğin için daha önce yaşamış olduğun sorunları yaşaman mümkün. Ha tabii belki yaşamayabilirsin ama yine de biz DDU'yu öneriyoruz. DDU işleminden korkmaya gerek yok.

Bunu maalesef bilemem. Deneyip görmen gerek.

Üstüne kurulum gerçekleştireceğin için daha önce yaşamış olduğun sorunları yaşaman mümkün. Ha tabii belki yaşamayabilirsin ama yine de biz DDU'yu öneriyoruz. DDU işleminden korkmaya gerek yok.

Hocam bir sorun yaşamıyordum aslında Forza Horizon 4 Ekim ayından sonra gelen güncellemelerde açılmıyor hata veriyor onu çözmek için sürüm düşürüyorum bir sıkıntı olur mu?

Hocam bir sorun yaşamıyordum aslında Forza Horizon 4 Ekim ayından sonra gelen güncellemelerde açılmıyor hata veriyor onu çözmek için sürüm düşürüyorum bir sıkıntı olur mu?
Yani sürücüyü silip kurmakta bir sorun yok. Forza sorununun çözülüp çözülmeyeceğine ben bir şey diyemem maalesef. Deneyip görmen gerek. Dediğim gibi sürücü silip kurma konusunda bir sıkıntı yaşamazsın DDU ile.

Yani sürücüyü silip kurmakta bir sorun yok. Forza sorununun çözülüp çözülmeyeceğine ben bir şey diyemem maalesef. Deneyip görmen gerek. Dediğim gibi sürücü silip kurma konusunda bir sıkıntı yaşamazsın DDU ile.

Hocam konu dışı ama sistem daha yeni 2-3 hafta oluyor neredeyse oyunlarda performans vs. iyi ama PSU markası dandikti ve arada bir PC'den yanık kokusu gibi bir şey gelmeye başlıyor yaklaştığımda PSU ile ekran kartının biraz altında PSU'nun üstünde tam ortada gibi bir yerde koku alıyorum normal mi? Sağı solu kapalı kasanın.

Yani direkt bir yanık kokusu ise normal değil tabii ki. Hele kalitesiz bir PSU varsa şüphelenmekte haklısın.

Yanık kokusunu yeni plastik kokusuyla karıştırıyor olabilir misin bu arada? Ona da dikkat et.

Yani tam yanık kokusu gibi değil ve sürekli de gelmiyor arada geliyor anlamadım biraz daha kullanıp tekrar bakacağım, olmadı garantiye veririm. Teşekkürler cevabın için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı