NVIDIA TXAA Ayarı AMD GPU'larda Çalışır Mı?

Boss Player

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  

Resimde GTA V'in NVidia'nın TXAA özelliğini desteklediğini görüyoruz. Bende AMD ekran kartı var. Oyuna girince bu özelliği aktif edemeyecek miyim yoksa aktif ederim ancak pek performans vermez mi?

Ayrıca www.amd.com: Grand Theft Auto V Şurada AMD gaming evolved ile ilgili bir şey var. GTA V'i de kapsıyormuş.

Bu ne demek oluyor? Yani AMD Ekran kartları GTA V'i iyi bir şekilde çalıştıracak falan demek mi yoksa driver mı yayınlanacak, sponsor mu vs vs..?

@MF
@samet67671

Kusura bakmayın başlıkta AMD yazacağıma AMG yazmışım, düzeltebilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Benim laptop AMD 6770m ekran kartına sahip. Dying Light'da HBAO+ gibi özellikler aktif edilebiliyor. Büyük ihtimalle GTA 5'de öyle olacaktır.

Far Cry 4'de de sanırım HBAO+ falan vardı. Bende aktif edebilmiştim diye hatırlıyorum. Far Cry 3'de olabilir.

Aktif edebilsen bile Nvidia ekran kartlarına nazaran daha çok fps düşürecektir.

O attığın link reklamdan başka bir şey değil. PC'de oyunun grafiklerinin daha iyi olduğunu PS3 ve Xbox hesaplarınızı aktarabileceğinizi söylüyor ve sonunda da kocaman "SATIN AL" yazıyor.

Kaynak ?

Aynı şekilde kaynak ?
Adı üzerinde Nvidia TXAA... Nvidia kartlarına özel olarak hazırlanan bir teknoloji. Hem çalıştırıp hem de aynı değerlerde fps değeri verebilselerdi nasıl özel bir teknoloji olurdu ki o zaman? Mantığı kalmazdı. Physx'de de aynı durum geçerliydi. Mafia 2'de AMD kartlarında da physx kullanabiliyordu ama gene Nvidia kartlarına nazaran daha çok fps yiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…