V v3xnon Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #1 NVIDIA uygulamasında alt Z ye basınca çıkan panel bulanık gözüküyor ama sadece Minecraft'ta böyle neden oluyor bu? Kamerada fark anlaşılmıyor fakat ben gözümle görebiliyorum bariz belli çok bulanık bir görüntüsü var.
NVIDIA uygulamasında alt Z ye basınca çıkan panel bulanık gözüküyor ama sadece Minecraft'ta böyle neden oluyor bu? Kamerada fark anlaşılmıyor fakat ben gözümle görebiliyorum bariz belli çok bulanık bir görüntüsü var.
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.864 Çözümler 6 10 Mart 2025 #2 Oyundaki çözünürlük native değildir ondan dolayı bu şekilde görünüyordur.
Strow Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 978 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Mart 2025 #3 2 defa ALT+Enter yap, bir ihtimal düzelebilir.
V v3xnon Centipat Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 36 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #4 Olmadı maalesef. BlackRazorX dedi: Oyundaki çözünürlük native değildir ondan dolayı bu şekilde görünüyordur. Genişletmek için tıkla... Nasıl native yapacağım hocam.
Olmadı maalesef. BlackRazorX dedi: Oyundaki çözünürlük native değildir ondan dolayı bu şekilde görünüyordur. Genişletmek için tıkla... Nasıl native yapacağım hocam.
BlackRazorX Hectopat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 1.864 Çözümler 6 10 Mart 2025 #5 v3xnon dedi: Olmadı maalesef. Nasıl native yapacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Monitörünüzün çözünürlüğü neyse oyunun çözünürlüğü de o olsun.
v3xnon dedi: Olmadı maalesef. Nasıl native yapacağım hocam. Genişletmek için tıkla... Monitörünüzün çözünürlüğü neyse oyunun çözünürlüğü de o olsun.