Çözüldü Nvidia uygun donanım bulunamadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

batur07

Hectopat
Nvidia sağolsun habire yeni güncelleme var diye mail atıyor. Ancak yüklemeye çalışınca güncellemeyi '' uygun donanım bulunamadı '' diyip beni delirtti artık. Ekran kartı modelim NVIDA GEFORCE GT635M. Uygun güncellemeyi nereden bulabilirim yada uygun donanım bulunamadı hatasını kaldırmamın bir yolu var mı ?

Merhabalar aynı sorun bende de var. 1 aydır sorunu çözemedim işletim sistemim windows 8.1 64bit nvidia gt 635 m 311.54 sürümünde kaldım halbuki şu anda 332.21 sürümü mevcut. Bir sürü yol denedim fakat hiç biri çare olmadı. Donanım bulunamadı hatası alıyorum. Nvidianın sitesinden giriyorum laptop üretici sitesinden indirin yazıyor. Önce hd grafic 4000 indirdim kurdum. Sonra ekran kartını aynı hatayı yine aldım. Nasıl halledeceğim? Biri lütfen yardım etsin. Teşekkürler saygılar..

Bu linkten öncelikle driver indirin. LaptopVideo2Go: Drivers

Daha sonra inf dosyasını açın aynı linkteki ve masaüstüne kaydedin.
İndirdiğiniz driverı klasöre çıkartın daha sonra inf dosyasını nvdia driver klasörünün içine atın.
Bende söyle bir sorun oluştu not defteri olarak attı ancak mevcut dosyanın yerine koyalamadı o isimdeki dosyayı bulup indirdiğim inf anahtarını tamamen kopyaladım.
Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarda ctrl+c yapın, ayarlar , bilgisayar ayarlarını değiştir , genel ve genelin en altında bulunan şimdi başlata tıklayın. Sonrasında pc yeniden başlıycak sorun gidere tıklayın ondan sonra 1-2 adım daha var ancak şu an aklıma gelmiyor ancak şöyle tarif edeyim en son menüye geldiğinizde bir kaç seçenek göreceksiniz bu seçeneklerin içinde f7 fonksiyonu ile bağdaşmış olan '' sürücü imzasını onayını yoksay '' gibi bir yazı olucak. F7 yapıp bilgisayarı tekrar başlattığınızda indirdiğiniz driverı kurabilirsiniz.

Dedikleriniz harfiyen yaptım. Sonuç yine olumsuz. Of çok yoruldum. Bu ekran kartında

- - - Güncellendi - - -

Başka bir yolu varmı bu sürücüyü yükleye bilmem için Sorun nerde anlıyamadım 1 aydır yapamadım

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

İşin tuhafı güncel diyor. Programlarda anlam veremedim. Birde need for speed hot pursit açıyor. Bunu hd grafic 4000'den mi? Yoksa gt 635 ten mi açıyor? Onu da anlayamadım. Çünkü nvdia yüksek işlemci le çalıştırınca olmuyor. Entegre ile çalıştırınca açılıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…