Çözüldü Nvidia uygun donanım bulunamadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bende yaklaşık 3 ay uğraştım, bios güncelledim, tekrar format attım, o bu şu her yolu denedim ancak en son size anlattığım sonuçla başarıya ulaştım.

Hocam bende yaklaşık 3 ay uğraştım, bios güncelledim, tekrar format attım, o bu şu her yolu denedim ancak en son size anlattığım sonuçla başarıya ulaştım.

Arkadaşlar yardımlarınz için çok teşekkür ederim. Fakat ne yaptısam sorunu çözemedim. İlginiz için sağolun. İyi forumlar.

batur07, Hocam laptop tanıdı sonunda. Yanlız ben nvwin.inf dosyalarını yanlış yere atmış olabilirim. Kaç tanesi değişecek?

1 tanesi bunun içinde 332.21_win8x64. 2.nvwin ise Display.Driver bunun içinde. Toplamda 2 tanemi nvwin değiştireceğim?

1.nvwin

2.nvwin

Ben ikisinide değiştirdim hocam, değişimi yaptıktan sonrada bilgisayarı ' sürücü imzası zorlaması olmadan başlat ' adı tam olarak bumu hatırlamıyorum bunu seçerek başlattım ve yükleme sorunsuz gerçekleşti.

Arkadaşlar, ban aldığım için yazamadım kusura bakmayın. Sorun çözüldü. 3 tane nwvin değiştirdim, dijital imzalamayı devre dışı bıraktım ve driver yüklenmeye başladı. Şu anki gt 635 M sürücüsünün sürümü, 332.21 yardımlarınız için teşekkürederim. ''Burak Alkan ve batur07'' ye. Sorun çözüldü.

Rica ederim. Bende çok uğraştım biliyorum o sinir bozucu şeyi. Nvdia'nın sitesinden mi sürücü indirdiniz yoksa verdiğim linkten mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…