3080'li sisteme kuracağım. Windows 11 Dual boot olacak. Her yeniden başlatma da oyunlarımı oynayabilmek adına Secure Boot aç kapa yapmak istemiyorum. NVIDIA GPU ve Secure Boot desteği olan bir dağıtım önerirseniz sevinirim.
Manjaro Linux %100 Nvidia ile uyumlu ve kernel yukseltme paneli ile en son cikan kernelleri aninda yukluyorsunuz. Nvidia bagimliliklarini da indirip oyle yukluyor kerneli.
Secure bootun onemini ve gunluk kullanimimda yerini bilmedigim icin hic kullanmadim.
Secure boot desteği yok. Secure boot zorunlu kılan oyunlar oynuyorum (Örn: Valorant). Yeniden Windows'a gireceğim zaman secure boot açmam gerekiyor. Bu da sürekli her Valorant oynamadan önce BIOS > Enable Secure Boot yapmamı gerektiriyor.
Secure boot desteği yok. Secure boot zorunlu kılan oyunlar oynuyorum (Örn: Valorant). Yeniden Windows'a gireceğim zaman secure boot açmam gerekiyor. Bu da sürekli her Valorant oynamadan önce BIOS > Enable Secure Boot yapmamı gerektiriyor.
Fedora RPM Fusion'da vardı nvidia sürücüleri ama updatelerde nasıl benimde bir fikrim yok. N'olurdu bi tane şöyle Nvidia desteği ve secure boot imzası olan dağıtım olsaydı. İmzalamak çok dertli sanırım.