Fedora RPM Fusion'da vardı nvidia sürücüleri ama updatelerde nasıl benimde bir fikrim yok. N'olurdu bi tane şöyle Nvidia desteği ve secure boot imzası olan dağıtım olsaydı. İmzalamak çok dertli sanırım.
İşim gereği. Optimizasyon yaparken no-gpu sanal makine de etkilerini tam anlamıyorum. Oyun motoru ile uğraştığımdan, bazı noktalarda yaptığım optimizasyon için net profiling yapamıyorum. Halbuki GPU olduğunda daha net profiling yapıyorum. GPU passthrough ile uğraşacağıma, native daha kolay.
Kullandığım sistemlerden bir diğeri de sadece Linux'ta çalışıyor. WSL'de çalıştırmakla uğraşasım yok.
İşim gereği. Optimizasyon yaparken no-gpu sanal makine de etkilerini tam anlamıyorum. Oyun motoru ile uğraştığımdan, bazı noktalarda yaptığım optimizasyon için net profiling yapamıyorum. Halbuki GPU olduğunda daha net profiling yapıyorum. GPU passthrough ile uğraşacağıma, native daha kolay.
Kullandığım sistemlerden bir diğeri de sadece Linux'ta çalışıyor. WSL'de çalıştırmakla uğraşasım yok.
Evet bir öneri ama çözüm yolu değil hala Secure Boot ile NVIDIA elde edilmedi. Fırsat kollasaydım nouveu kullan diyebilirdim ve nouveu sürücüsünün tek işlevi sadece ekrana görüntü vermek olduğu için hiçbir işe yaramaz bir çözüm olurdu. Senin çözümünde böyle.
Nvk diye bir proje vardı akıbeti ne oldu diye sorabilirim mesela muhtemelen senin aksine.