NVIDIA ve Secure Boot desteği olan dağıtım önerisi

Hocam canının istemesi, dosya izinleri ve özelleştirme dışında Linux neden lazım ki sana?

Son düzenleme:
Hocam canının istemesi, dosya izinleri ve özelleştirme dışında Linux neden lazım ki sana?
İşim gereği. Optimizasyon yaparken no-gpu sanal makine de etkilerini tam anlamıyorum. Oyun motoru ile uğraştığımdan, bazı noktalarda yaptığım optimizasyon için net profiling yapamıyorum. Halbuki GPU olduğunda daha net profiling yapıyorum. GPU passthrough ile uğraşacağıma, native daha kolay.

Kullandığım sistemlerden bir diğeri de sadece Linux'ta çalışıyor. WSL'de çalıştırmakla uğraşasım yok.

Hocam vallahi bir şey diyemem. Ben tek garbage collector'u kontrol ediyorum ve performansta bir sorun olmuyor fazla.

Fedora tabanlı olan Nobara'ya da Arch tabanlı EndeavourOS ile arco Linux öneririm. Nobara ve EOS'in NVIDIA driverlarını kurma uygulaması var.

Öneri. Öneri de çözüm olur, senin gibi fırsatçılar bilmez bunu. Anladın sen.

Evet bir öneri ama çözüm yolu değil hala Secure Boot ile NVIDIA elde edilmedi. Fırsat kollasaydım nouveu kullan diyebilirdim ve nouveu sürücüsünün tek işlevi sadece ekrana görüntü vermek olduğu için hiçbir işe yaramaz bir çözüm olurdu. Senin çözümünde böyle.

Nvk diye bir proje vardı akıbeti ne oldu diye sorabilirim mesela muhtemelen senin aksine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…