Nvidia ve Ubisoft Oyun Kampanyasından Mahrum Edilmek

Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba,

Bildiğiniz gibi Nvidia ve Ubisoft şirketleri 4 Kasımdan sonra GTX 970-980 ve M modeli ekran kartı alan müşterilerine "Far Cry 4", "Assassin's Creed: Unity" ve "The Crew" oyunlarından birini ücretsiz alma şansı veriyor. Benim gibi GTX ekran kartını 4 Kasımdan önce almış bir çok kişi var. Ve bu kişiler bu güzel oyun kampanyasından mahrum ediliyorlar. İmza toplasak bir yerlere sesimiz ulaşır mı? Sonuçta biz de müşteriyiz. 10-20 gün önce aldık diye kartlarımızı neden böyle güzel bir etkinlikten mahrum ediliyoruz?

Düşünceleriniz alabilir miyim ?

Ek not:
Değerli Müşterimiz;
“Önemli not: 4 Kasımdan önce alınan ürünler için kod gönderimi yapılmaz.”

12 Ağustos 2014 sonrası alınan GTX 770, 780, 780 Ti, TITAN Blackekran kartları için Borderlands oyun kodu gönderimi yapılmaktadır.( Borderlands oyun kampanyası 31 ekim tarihi ile sona ermiştir.)

Vatan Bilgisayar San. ve Tic. A.Ş.

Aynen yapalım bana o kadar yok almassan başkası falan alacak dediler. Beni bilseydim böyle bir şey olacağını kampanya için beklerdim. Mesaj yazdım bu olayla ilgili cevap bile vermediler.

İnternet üzerinde imza nasıl toplanır yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ? Muhatabımız kim olmalı ? Nvidia Türkiye ? Nvidia? Ubisoft?

Aynen ben de daha önce aldım. Ben de bilseydim beklerdim. Change.org'da yapabiliriz. Muhatabımız da Nvidia Türkyie ve Vatan Bilgisayar olmalı bence.

Vatan Bilgisayar'ın elinde olan bir şey olduğunu sanmıyorum. Onlara da kart sayısı kadar kod gönderiyorlardır. Bence Nvidia'da bitiyor iş.

Bencede Nvidia... Güzel Türkçe ile uygun bir metin hazırlayabilecek var mı ?

Vatan Bilgisayar'ın elinde olan bir şey olduğunu sanmıyorum. Onlara da kart sayısı kadar kod gönderiyorlardır. Bence Nvidia'da bitiyor iş.

Kart sayısı kadar ise bizim kodları sanırım çalışanlarına dağıtıyorlar

Bende aynı durumdan muzdaribim arkadaş ayın 2 sinde aldım 4 ünde kampanya başladı içim yandı görünce

Bende ayın 2 sinde aldım. Çünkü gelip almassanız başkası alacak yok bitecek diye bildiğin kandırdılar şimdide kampanya gününü bahane ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…