Nvidia ve Ubisoft Oyun Kampanyasından Mahrum Edilmek

Bende ayın 2 sinde aldım. Çünkü gelip almassanız başkası alacak yok bitecek diye bildiğin kandırdılar şimdide kampanya gününü bahane ediyorlar.

Kartı 2'sinde almışşsanız zaten sizin kod diye bir şey yok onlarda. Sonuç olarak çalışana da dağıtamazlar .

Ben kartimi 14 Ekim'de hepsiburada.com'dan almıştım. Şansımı denemek için mesaj attım. Bana iki gün önce döndüler ve kodların henüz ellerine ulaşmadığını söylediler ve bana bir Daylight kodu yolladılar. Kodlar ulaşınca benimle iletişime geçeceklermiş. Bugün yeni mail geldi ve "Pick up your path" kodu yolladilar.

Fatura tarihi gözükecek şekilde mi yolladınız? Ben de bir deneyeyim şansımı.

@alican93 kardeş biraz daha açık konuşur musun? Anlayamadım kusuruma bakma? Tam olarak nasıl gönderdin?

Son düzenleme:
Ne yaparsanız yapın 4 kasımdan önce alanlar oyun alamaz. He nivida bi iyilik düşünüp eski alanlara da dağıtın derse bilemem. Büyük çaplı imza kampanyasıyla olur oda zor zaten yurdışından alanlar için oyun almak çocuk oyuncağı onlarda uğraşmaz.

Neye dayanarak, "ne yaparsaniz yapin" ?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2014-11-17-12-25-06.png
    375,3 KB · Görüntüleme: 271
@alican93 kardeş biraz açıklar mısın tam olarak ne yaptığını ? Biz de aynı şeyleri yapalım. İnternetten mi aldın ürünlerini ? Kendi üyeliğimden demişsin ama ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…