ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 2 Mayıs 2019 #1 Bu aygıtın sürücü (hizmeti) devre dışı. Bu özelliği başka bir sürücü sağlıyor olabilir. (Kod 32) Nedir bu?
Bu aygıtın sürücü (hizmeti) devre dışı. Bu özelliği başka bir sürücü sağlıyor olabilir. (Kod 32) Nedir bu?
Çözüm ForAnAngeL 2 Mayıs 2019 Brexit dedi: Sanırım onu kullanabilmek için sesi de ekran kartından almanız gerekiyor. HDMI gibi. Farklı bir sanallaştırma olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Haklı olabilirsiniz fakat bu önceden yoktu. Sanırım geçen gün Realtek'in son sürümünü yükleyince oldu. Tam emin değilim. DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar yükledim. Sorun çözüldü.
Brexit dedi: Sanırım onu kullanabilmek için sesi de ekran kartından almanız gerekiyor. HDMI gibi. Farklı bir sanallaştırma olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Haklı olabilirsiniz fakat bu önceden yoktu. Sanırım geçen gün Realtek'in son sürümünü yükleyince oldu. Tam emin değilim. DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar yükledim. Sorun çözüldü.
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 2 Mayıs 2019 #2 Sesi hangi çıkıştan alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 2 Mayıs 2019 #3 Brexit dedi: Sesi hangi çıkıştan alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sanırım bundan bahsediyorsunuz: Artı 0 Eksi
Brexit dedi: Sesi hangi çıkıştan alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sanırım bundan bahsediyorsunuz:
Brexit Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 2.790 Çözümler 4 2 Mayıs 2019 #4 Sanırım onu kullanabilmek için sesi de ekran kartından almanız gerekiyor. HDMI gibi. Farklı bir sanallaştırma olması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Sanırım onu kullanabilmek için sesi de ekran kartından almanız gerekiyor. HDMI gibi. Farklı bir sanallaştırma olması gerekiyor.
KS KS ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 2 Mayıs 2019 #5 Brexit dedi: Sanırım onu kullanabilmek için sesi de ekran kartından almanız gerekiyor. HDMI gibi. Farklı bir sanallaştırma olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Haklı olabilirsiniz fakat bu önceden yoktu. Sanırım geçen gün Realtek'in son sürümünü yükleyince oldu. Tam emin değilim. DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar yükledim. Sorun çözüldü. Son düzenleme: 3 Mayıs 2019 Artı 0 Eksi Çözüm
Brexit dedi: Sanırım onu kullanabilmek için sesi de ekran kartından almanız gerekiyor. HDMI gibi. Farklı bir sanallaştırma olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Haklı olabilirsiniz fakat bu önceden yoktu. Sanırım geçen gün Realtek'in son sürümünü yükleyince oldu. Tam emin değilim. DDU ile ekran kartı sürücünü kaldırıp tekrar yükledim. Sorun çözüldü.