NVIDIA vs AMD 3000 seri vs 6000 seri

Saf güç ve 2 teknolojiyi de sayarsak (donanımsal olanlardan bahsediyorum) olarak AMD ancak DLSS gibi Driver açısından bakarsak NVIDIA, yayıncıysanız NVIDIA'nın yardımı dokunur, oyuncuysanız ve FSR (FidelityFX Super Resolution = DLSS) bekleyecekseniz artı olarak da saf güç istiyorsanız AMD, şahsen ben şu anda AMD'nin gidişatını beğendiğim için ve donanımsal açığını kapatıp yazılımsal işlere doğrulduğu için AMD seçerdim, ne de olsa yayın yapmıyorum adamlar harbi harbi teknoloji üretmeye başladı.

AMD de var. Ama NVIDIA bu konuda 1 tık daha önde.

FSR hala yayınlanmadı, Mart sonuna yayınlanacak diyorlardı fakat daha demosu bile ulaşmadı elime, demo vb. şeyler bana teknoloji kanallarına geldiği gibi önceden geliyor paylaşırdım yoksa, DXR demosunuda paylaşmıştım.

Fakat DLSS NVIDIA'yı çok öne geçiriyor AMD'ye karşı. AMD'nin yeni ekran kartlarında böyle bir teknoloji var mı bilmiyorum.

Fidelity FX diye bir şey getiriyorlar ama göreceğiz.
Ben RT ve DLSS için 3000 serisini alırdım ama bunlarla işim yoksa sanırım 6000 serisi.

RX 500 serisinden sonra o tür hatalar düzeltildi.

Hocam 5000 serisindeki hataları düzeltene kadar 6000 serisi çıktı. Ama 5000 serisi saf güçte iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…