Fidelty FX geliyor AMD tarafında. Genel olarak saf güçte öndeler, Fidelty FX'de boş çıkmazsa NVIDIA kartları geçebileceğini düşünüyorum. RT performansları genel olarak kötü ama, NVIDIA burada önde.
Fidelty FX geliyor AMD tarafında. Genel olarak saf güçte öndeler, Fidelty FX'de boş çıkmazsa NVIDIA kartları geçebileceğini düşünüyorum. RT performansları genel olarak kötü ama, NVIDIA burada önde.
RX 500 serisinden sonra adam akıllI WattMan sorunu yaşayan kişi görmedim, yaşyanlar direk DDU ile silip tekrar yüklediğinde düzelmişti, RX 500 serisinde DDU ile silip yüklesende devam ediyordu.
RX 500 serisinden sonra adam akıllI WattMan sorunu yaşayan kişi görmedim, yaşyanlar direk DDU ile silip tekrar yüklediğinde düzelmişti, RX 500 serisinde DDU ile silip yüklesende devam ediyordu.
Hocam WattMan azaldı belki ama siyah ekranlar, oyundan atmalar, oyunların kapanması da forum da çok sık gördüğüm şeylerdi benim. Hatta bir ara her gün 2-3 tane AMD GPU sıkıntılı konular açılıyordu. Özellikle RX 5700XT ve RX 5600XT kullanıcıları açıyordu. Bu hatalar düzeltilmişse, DLSS'e rakip olunabilirse ve RT performansı artarsa AMD piyasanın tepesine oturur. Tabi 5000 serisi işlemcilerde yaptığı gibi fiyat artırabilir o zaman da artık iş kullanıcıda biter. Ben şahsen Nvidia tarafındayım. O da tamamen mecburiyetten. SolidWorks ve ANSYS programlarını çok fazla kullanıyorum. İkisi de CUDA ile beslenince daha verimli ve performanslı çalışan programlar.
Öyle bir şey yok. Keşke olsa ama ben 5700X kullananlardan da gördüm, her gün bizzat kendim yaşıyorum. Her gün demeyelim de iki günde bir kesinlikle yaşıyorum. İster OC mod olsun ister normal mod olsun. Özellikle oyun seçiyor bu hata, mesela NFS Heat çok sorunlu. Pat diye oyundan atıyor ve wattman uyarısı geliyor bu bir tane önek sadece. Pubg Emülatörde öyle hata veriyorki sanarsınız ekran kartı bozuldu garantilik artık.