Nvidia Windows Kernel 397.93 Hatası

bekir4321

Kilopat
2 hafta önce 2. el ekran kartı aldım mutlu mutlu gidip oyun açarken Nvidia Windows Kernel 397.93 gibi bir hata aldım. Ekran kartını söktüm fanı çıkardım temizledim, evde macun yoktu o yuzden macunsuz takmıştım. Belki olur deyip oyuna tekrar girdim ve hiçbir problem yok yağ gibi oynatıyor ama çok ısınıyordu. Aradan 2 gün geçti termal macun aldım ve güzelce sürdüm sonra tekrar açtım ve yine o hata. Anlam veremiyorum. Ekran kartının termal macunla bi sıkıntısı mı var? Termal macun sürünce bu hatayı alıyorum. Yardım edin, ben bir çözüm bulamadım.
Bu arada ekran kartım GTX 750 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDU ile sürücüyü temizleyin;
Temizlik sonrası yeniden başlatın bilgisayarı, daha sonra uyumlu sürücüyü siteden tekrar indirerek kurun.
Termal macun ile ilgili bir durum değil.

Temizlik sonrası yeniden başlatın bilgisayarı, daha sonra uyumlu sürücüyü siteden tekrar indirerek kurun.

tamam bi deniyim

denedim fakat aynı hatayı tekrarlıyor termal macunu sürünce oluyo bunlar mesajın için teşekkürler artık yazın yeni ekran kartı alıyım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı