Nvidia yazılım güncelleştirme sonrası mavi ekran hatası

LifeIsGood

Kilopat
Daha fazla  
GTX 860M ekran kartımın yazılımını güncelledikten sonra ve güncellerken harddiskten aşırı ses geliyor, güncellemeden sonra league of legends adlı oyunu açıyorum yükleme ekranı geliyor ama oyun yüklenmiyor donuyor ve en sonunda mavi ekran hatası veriyor. Nvidia'ya Twitter üzerinde birçok kez hatayı bildirdim kale almadılar. Daha önceki hiçbir yazılım güncellememde böyle bir şey olmadı bu olan nedir ve ne alaka?

6JLD6k.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
040818-14476-01.dmp
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ekran kartından dolayı mavi ekran hatası aldıktan sonra Ccleaner tarzı program kayıtları silmiş. Bugün yine mavi ekran hatası aldım resmini attığım hata ile aynı gibiydi. Onda da nvdd... sys yazıyor gibiydi, kaydını buldum yükledim sağolun.

Büyük ihtimalle bu Dizüstü Bilgisayar Windows 8.1 ile geldi. Masaüstü bilgisayarların aksine üreticinin yazılımları Dizüstü bilgisayar ile uyumlu hale getirmesi gerekiyor. Şuanda tüm Dizüstü bilgisayar üreticileri yazılımsal desteği Windows 10 üzerinden sağlıyor.
Kısacası Temel güncelleştirme desteği olmayan bir işletim sisteminde durmanız bu tarz sorunlara yol açacaktır. Bu tarz sorunları Temel güncelleştirmeler dahilinde çözdüklerinden dolayı sizin yapabileceğiniz tek olay Windows 10 geçmek olacaktır.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı