4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 30 Nisan 2023 #1 Tanıdığımın Star Wars Jedi Survivor incelemesi için kayıt alırken elektriği kesilmiş 20 GB'lık video dosyası gitmiş. NVIDIA kayıt alıcısından kayıt alıyormuş kurtarmanın bir yolu var mı? Sesi olmasa da olur.
Tanıdığımın Star Wars Jedi Survivor incelemesi için kayıt alırken elektriği kesilmiş 20 GB'lık video dosyası gitmiş. NVIDIA kayıt alıcısından kayıt alıyormuş kurtarmanın bir yolu var mı? Sesi olmasa da olur.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.743 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2023 #2 Hocam bu Uygulama ile oluyor benim de daha önce başıma gelmişti herkesinkini düzeltmiyor ama benim işime yaramıştı.
Hocam bu Uygulama ile oluyor benim de daha önce başıma gelmişti herkesinkini düzeltmiyor ama benim işime yaramıştı.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 30 Nisan 2023 #3 dixtuel dedi: Hocam bu Uygulama ile oluyor benim de daha önce başıma gelmişti herkesinkini düzeltmiyor ama benim işime yaramıştı. Genişletmek için tıkla... Bu galiba bozuk video dosyalarını düzelten bir uygulama. Konuda video dosyası nasıl kurtarırım diye soruyor.
dixtuel dedi: Hocam bu Uygulama ile oluyor benim de daha önce başıma gelmişti herkesinkini düzeltmiyor ama benim işime yaramıştı. Genişletmek için tıkla... Bu galiba bozuk video dosyalarını düzelten bir uygulama. Konuda video dosyası nasıl kurtarırım diye soruyor.