NVIDIA yeni bir XX30 serisi ekran kartı üretir mi?

Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bildiğim kadarıyla NVIDIA'nin düşük bütçeli kullanıcıya sunduğu son XX30 ve GT serisi ekran kartı GT 1030'du.
GT ve GTX serisinin yeni model üretim açısından masaüstü kullanıcılar için tarihe karıştığını biliyoruz. Peki yeni çıkacak RTX 3050'den sonra, NVIDIA RTX ya da rt 3030, 2030 falan çıkarır mı, bunun olasılığı nedir?

Sonuçta bir insan hem güncel bir ekran kartı isteyip hem de bu karttan az performans ve düşük fiyat istiyor olabilir.
Yani rt 3030, 2030 olsa GTX 1050, GTX 660 gücünde ve RTX teknolojisini destekleyip, düşük performanslı olduğu için de düşük fiyatlı olsa çok güzel olmaz mıydı?
Sizce NVIDIA kullanıcıları için böyle bir güzellik yapar mı yoksa ben çok mu iyimserim? Bu konuda başka benim gibi düşünen var mı?
Cevaplarsanız sevinirim.

Bildiğim kadarıyla NVIDIA'nin düşük bütçeli kullanıcıya sunduğu son XX30 ve GT serisi ekran kartı GT 1030'du.
GT ve GTX serisinin yeni model üretim açısından masaüstü kullanıcılar için tarihe karıştığını biliyoruz. Peki yeni çıkacak RTX 3050'den sonra, NVIDIA RTX ya da rt 3030, 2030 falan çıkarır mı, bunun olasılığı nedir?

Sonuçta bir insan hem güncel bir ekran kartı isteyip hem de bu karttan az performans ve düşük fiyat istiyor olabilir.
Yani rt 3030, 2030 olsa GTX 1050, GTX 660 gücünde ve RTX teknolojisini destekleyip, düşük performanslı olduğu için de düşük fiyatlı olsa çok güzel olmaz mıydı?
Sizce NVIDIA kullanıcıları için böyle bir güzellik yapar mı yoksa ben çok mu iyimserim? Bu konuda başka benim gibi düşünen var mı?
Cevaplarsanız sevinirim.

Çıkarsa 3060 Ti çıkar diye düşünüyorum.

2030 biraz hayal gibi duruyor. 2000 serisi çıkalı çok oldu, 3050 çıkabilir ancak ondan daha düşüğü muhtemelen çıkmaz.
Şöyle bi 1500TL fiyatına RT 3030 falan çıksa GTX 1050 gücünde tadından yenmezdi ama. Neyse hayal etmeye devam.
Rt 3030 değil de belki GT 3030 gibi bir kart çıkabilir çünkü rt özelliği gereksiz olur ve fiyatı artırır.
O da işimi görür ya, GT 1030 çıkalı 4 5 sene oldu çünkü eskidi kart. Tabi ben 6-7 aydır kullanıyorum o da ayrı mesele.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı