Nvidia Yeni Ekran Kartlarını Bu Ay Tanıtmayacak

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Nvidia GTX 2000 serisinin bu ay gerçekleşecek GTC konferansında tanıtılması bekleniyordu. Nvidia’nın yeni seri ekran kartları, pek çok oyuncu tarafından merakla bekleniyor. GTX 2000 serisiyle ilgili pek çok dedikodu bulunurken, çoğu kişi bu ay sonunda gerçekleşecek olan GTC 2018 konferansında resmi tanıtımın yapılacağını umuyordu. Bazı kaynaklardan alınan bilgilere göre, Nvidia Mart ayında yapılacak olan GDC […]

Nvidia Yeni Ekran Kartlarını Bu Ay Tanıtmayacak Technopat

Daha fazlası...

Taklaya geldik! Anladığım kadarıyla Nisan ya da herhangi bir yakın ay da belirtilmemiş. Kartların çıkması belki de daha çok uzak...

Artık kimseye bekle demeyeceğim. Nvidia ekran kartından başka bir şey üretiyor mu? AMD hadi işlemci de üretiyor zaman kaybediyordur belki ama bu adamların tek işi ekran kartı diye biliyorum.

Piyasada rakibin yok, AMD ekran kartları performans olarak geride, fiyat olarak rekabet edemiyor. Hatta AMD yeni nesil kartlarını bulmak bile pek mümkün olmuyor. Mevcut ekran kartların yok satıyor, neden acele edesin? Ekonomist değilim, teknolojiden de az biraz anlarım ama Nvidia ekran kartlarının sene başında çıkmayacağını tahmin ediyordum. Büyük ihtimalle yeni nesil kartlara adım atmak için AMD tarafından da rekabetçi adımları bekleyeceklerdir.

Nvidia'nın acele etmesini gerektirecek bir durum ortada yok, AMD'nin asıl acele etmesi gerek. Vega modellerini saçma sapan fiyatlarla satışa sunup üst seviyede Nvidia'yı rakipsiz bırakırsan olacağı bu. Ben olsam yıl sonuna kadarda çıkarmam, çünkü yeni kart çıkarmak için hiçbir sebep Nvidia için yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…