NVIDIA yeni güncellemesi sonrası Windows 11'de yavaşladı

Hurma Ağacı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Dün NVIDIA'nın 580.88 sürücü güncellemesini indirdim. Kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmamı istedi. Ben de bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra, bilgisayar açıldığında donmalar yaşandı ve bilgisayar yavaşladı. Yazı yazıyorum yazdığım harf 10 saniye sonra geliyor. Monster Tulpar T6 v.3.3.4 modelli laptopu kullanıyorum. Ne yapmam gerek?

Aygıt yöneticisinden gpunuzun özelliklerine girin oradan eski drivera dönün.
Hocam bunu deneyeceğim fakat ekstra bir şey eklemek istiyorum. Mesela GTA 5 oynamak istediğimde girdiğim zaman CPU'mun sistem gereksinimlerini karşılamadığını söylemeye başladı bunlardan sonra. Kontrol ettim sıkıntı yok ama.

Aygıt yöneticisinden gpunuzun özelliklerine girin oradan eski drivera dönün.
Hocam sürücüye geri dön tuşu kapalı nasıl yapabilirim?

DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve ekran kartının sitesinden bir önceki sürücüyü indirip kurun.

DDU ile NVIDIA ekran kartı sürücüsünü kaldırın ve ekran kartının sitesinden bir önceki sürücüyü indirip kurun.
Hocam denedim işe yaramadı, sonra format attım öyle düzeldi. Galiba virüs vardı bilgisayarda fakat tam güncellemeden sonra fark ettiğim için sürücüyle alakalı sandım sorunu. Teşekkür ederim ikinize de. Konu kapanabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı