Çözüldü NVIDIA yeni sürücü geldi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Son güncellemenin ekran kararması ve optimizasyon sorunu yaşattığını duydum. Yeni sürücü geldi mi yoksa hala aynı sürücü mü var? MSI NVIDIA GTX 1650 kullanıyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Son güncellemenin ekran kararması ve optimizasyon sorunu yaşattığını duydum. Yeni sürücü geldi mi yoksa hala aynı sürücü mü var?
Bu bağlantılardan GeForce Experience'ı indirip sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz:

NVIDIA App (GeForce Experience İndir): Download NVIDIA App

Eski Sürücüye Dönmek İçin NVIDIA Sürücü Sayfası: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin

Yeni gelen sürücülerden anında haberdar olabilir, hızlıca yükleyip kurabilirsiniz. Eğer eski sürücüye geri dönmek isterseniz, mevcut sürücüyü kaldırıp yukarıdaki bağlantıdan ekran kartı bilgilerinizi girerek bir önceki sürümü indirebilirsiniz.
Son güncellemenin ekran kararması ve optimizasyon sorunu yaşattığını duydum. Yeni sürücü geldi mi yoksa hala aynı sürücü mü var?
Bu bağlantılardan GeForce Experience'ı indirip sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz:

NVIDIA App (GeForce Experience İndir): Download NVIDIA App

Eski Sürücüye Dönmek İçin NVIDIA Sürücü Sayfası: En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin

Yeni gelen sürücülerden anında haberdar olabilir, hızlıca yükleyip kurabilirsiniz. Eğer eski sürücüye geri dönmek isterseniz, mevcut sürücüyü kaldırıp yukarıdaki bağlantıdan ekran kartı bilgilerinizi girerek bir önceki sürümü indirebilirsiniz.

Çözüm
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…