NVIDIA yer paylaşımı açılmıyor

Lientum

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
Merhaba, dün ekran kartımın doğru driverini kurdum sonunda, alt+Z yaparak yer paylaşımı modunu açıyorduk ekran kaydı vs. alınabiliyordu sonradan ne olduysa birden açılmamaya başladı biraz kurcaladım ancak hiçbir şekilde açılmıyor. Alt+Z, alt+F9 vs. hiçbirisi çalışmıyor. Bunun çözümü var mıdır? Driverları silip yüklemek istemiyorum 2-3 kez silip yükledim zaten bilgisayar kafayı yedi.

1754402307032.png

1.GeForce Experience’ı aç
2.Sağ üstte (Ayarlar) tıkla
3.“Yer Paylaşımı” veya “In-Game Overlay” ayarını AÇIK hale getir.

1.GeForce Experience’ı aç
2.Sağ üstte (Ayarlar) tıkla
3.“Yer Paylaşımı” veya “In-Game Overlay” ayarını AÇIK hale getir.
1754404241838.png

Hocam kapat aç yaptım açıldı, umarım tekrar gitmez. Neden gittiğini de bilmiyorum ancak kapat aç kapıp oturum açtıktan sonra açılmaya başladı.

Tekrar merhaba hocam. Sorun o zaman çözülmüştü ancak şimdi de farklı bir sorun başladı. Resimde ki gibi açık gözüktüğü halde alt+Z yaptığımda yer paylaşımı ekranı gelmiyor, kayıt almıyor hiçbir şey olmuyor. Sadece NVIDIA App'e girip yer paylaşımını kapat aç yaptığım zaman devreye giriyor. Aktif gözüküyor ancak çalışmıyor. Sanırım her bilgisayarı yeniden başlattığımda bunu yapmam gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı