M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Sorum başlıktaki gibi aslında. Mikrofonum çalışıyor, farklı uygulamalarda test ettim. Uygulama üzerinden mikrofon ve ses seviyelerini de kontrol ettim. Sürücüyü tekrar kurdum ama yok kaydetmiyor.
Merhaba arkadaşlar. Sorum başlıktaki gibi aslında. Mikrofonum çalışıyor, farklı uygulamalarda test ettim. Uygulama üzerinden mikrofon ve ses seviyelerini de kontrol ettim. Sürücüyü tekrar kurdum ama yok kaydetmiyor.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.633 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #2 Hocam bu ayar yer paylaşımı içerisinde mevcut. Video kayıt ayarlarında mikrofonunuzu seçebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Hocam bu ayar yer paylaşımı içerisinde mevcut. Video kayıt ayarlarında mikrofonunuzu seçebiliyorsunuz.
KS KS M MzK48 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2016 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 KafadanKontak dedi: Hocam bu ayar yer paylaşımı içerisinde mevcut. Video kayıt ayarlarında mikrofonunuzu seçebiliyorsunuz. Eki Görüntüle 2303540 Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Hiçbiri çalışmıyor. Başka programlarda çalışıyor ama. Bu rehber ile çözdüm sorunu. Son düzenleme: 16 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
KafadanKontak dedi: Hocam bu ayar yer paylaşımı içerisinde mevcut. Video kayıt ayarlarında mikrofonunuzu seçebiliyorsunuz. Eki Görüntüle 2303540 Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Hiçbiri çalışmıyor. Başka programlarda çalışıyor ama. Bu rehber ile çözdüm sorunu.