Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 8 Mayıs 2022 #11 5.5 milyon dolar adamların tuvalette sildiği para 55 milyar dolar ceza kitleseler anlarlardı o zaman.
5.5 milyon dolar adamların tuvalette sildiği para 55 milyar dolar ceza kitleseler anlarlardı o zaman.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 8 Mayıs 2022 #12 Görkem Say dedi: Bu haberin medyada cikmasi ve sirketin itibar olarak zedelenmesi paradan daha onemli. He NVIDIA her zaman boyle bir sirketti. Kapitalizm olmasa bile en kapitalist sirket kim dediklerinde NVIDIA derim. Genişletmek için tıkla... Kabul ediyorum, asıl mesele para değil. Ama bu benim umurumda da değil. Ben sadece bu para Nvidia için hiçbir şey dedim.
Görkem Say dedi: Bu haberin medyada cikmasi ve sirketin itibar olarak zedelenmesi paradan daha onemli. He NVIDIA her zaman boyle bir sirketti. Kapitalizm olmasa bile en kapitalist sirket kim dediklerinde NVIDIA derim. Genişletmek için tıkla... Kabul ediyorum, asıl mesele para değil. Ama bu benim umurumda da değil. Ben sadece bu para Nvidia için hiçbir şey dedim.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.156 Makaleler 1 Çözümler 15 8 Mayıs 2022 #13 393654 dedi: Kabul ediyorum, asıl mesele para değil. Ama bu benim umurumda da değil. Ben sadece bu para Nvidia için hiçbir şey dedim. Genişletmek için tıkla... Oyle tabi ama yaptiklari sey buyuk bir suc degil neticede. Milyar dolar seviyesinde ceza kesilmesi beklenemez bu durumda.
393654 dedi: Kabul ediyorum, asıl mesele para değil. Ama bu benim umurumda da değil. Ben sadece bu para Nvidia için hiçbir şey dedim. Genişletmek için tıkla... Oyle tabi ama yaptiklari sey buyuk bir suc degil neticede. Milyar dolar seviyesinde ceza kesilmesi beklenemez bu durumda.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 8 Mayıs 2022 #14 Hainlerden köprü geçiş ücreti alır gibi ceza yazmışlar, vergi kesercesine yazsalardı ya.