PUN1SHER Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 603 Çözümler 2 3 Aralık 2020 #11 riseofthefallensigma dedi: Oradaki bazı özellikler optimizasyon arttıran FPS arttıran özellikler. Eğer özelliğin üstüne tıklarsanız altta özellik ile ilgili açıklamalar bulunuyor. Genişletmek için tıkla... O özellikleri açık tutmanızı belirtiyor zaten videoda da farklı videolarda izlenebilir ben örnek verdim sadece.
riseofthefallensigma dedi: Oradaki bazı özellikler optimizasyon arttıran FPS arttıran özellikler. Eğer özelliğin üstüne tıklarsanız altta özellik ile ilgili açıklamalar bulunuyor. Genişletmek için tıkla... O özellikleri açık tutmanızı belirtiyor zaten videoda da farklı videolarda izlenebilir ben örnek verdim sadece.
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #12 Bence normaldir o kartla çok büyük FPS değerleri alamazsın.
O osmanexe Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 144 3 Aralık 2020 #13 Gwynbleidd 00 dedi: Bence normaldir o kartla çok büyük FPS değerleri alamazsın. Genişletmek için tıkla... Minimum 60ı görmesini düşünüyorum ben bir sorun olabilir mi?
Gwynbleidd 00 dedi: Bence normaldir o kartla çok büyük FPS değerleri alamazsın. Genişletmek için tıkla... Minimum 60ı görmesini düşünüyorum ben bir sorun olabilir mi?
Gwynbleidd 00 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 1.690 Çözümler 3 Yer Mère-Lachaiselongue Cemetery Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #14 İşlemci ve RAM?
O osmanexe Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 144 3 Aralık 2020 #15 Gwynbleidd 00 dedi: İşlemci ve RAM? Genişletmek için tıkla... 8gb ddr3 i5 5.nesil
PUN1SHER Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 603 Çözümler 2 3 Aralık 2020 #16 osmanexe dedi: 8gb ddr3 i5 5.nesil Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarınız ne ? 60 FPS üstü almanız gerekiyor bence.
osmanexe dedi: 8gb ddr3 i5 5.nesil Genişletmek için tıkla... Oyun ayarlarınız ne ? 60 FPS üstü almanız gerekiyor bence.
O osmanexe Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 144 3 Aralık 2020 #17 PUN1SHER dedi: Oyun ayarlarınız ne ? 60 FPS üstü almanız gerekiyor bence. Genişletmek için tıkla... full düşük ayarlarım
PUN1SHER dedi: Oyun ayarlarınız ne ? 60 FPS üstü almanız gerekiyor bence. Genişletmek için tıkla... full düşük ayarlarım
PUN1SHER Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 603 Çözümler 2 3 Aralık 2020 #18 osmanexe dedi: full düşük ayarlarım Genişletmek için tıkla... Full düşürmeyin ufak ufak yükseltmeyi deneyin fazla düşük ayarlarda kasma yapar.
osmanexe dedi: full düşük ayarlarım Genişletmek için tıkla... Full düşürmeyin ufak ufak yükseltmeyi deneyin fazla düşük ayarlarda kasma yapar.
O osmanexe Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 144 3 Aralık 2020 #19 PUN1SHER dedi: Full düşürmeyin ufak ufak yükseltmeyi deneyin fazla düşük ayarlarda kasma yapar. Genişletmek için tıkla... Onu denemiştim full yüksek yaptım aynı fps değerlerini alıyordum laptopumda bir sorun olabilir mi
PUN1SHER dedi: Full düşürmeyin ufak ufak yükseltmeyi deneyin fazla düşük ayarlarda kasma yapar. Genişletmek için tıkla... Onu denemiştim full yüksek yaptım aynı fps değerlerini alıyordum laptopumda bir sorun olabilir mi
PUN1SHER Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 603 Çözümler 2 3 Aralık 2020 #20 Dizüstü bilgisayardan pek anlamasam da içini temizlemeniz etki edebilir. Birde soğuk tutmalısınız harici soğutucu olabilir.
Dizüstü bilgisayardan pek anlamasam da içini temizlemeniz etki edebilir. Birde soğuk tutmalısınız harici soğutucu olabilir.