NVIDIA yüksek performans vs. Kalite ayarı

dadashaktan

Centipat
Daha fazla  
NVIDIA ayarlarını yüksek performans seçeneklerinde kullanıyordum. Sonra ayarları eskisine aldım, doku kalitesini yüksek kaliteye vs. yanında birkaç ayarıda eskisine aldım, sonra oyunda test ettim. Hiçbir fark görmedim oyunun kalitesi aynı görünüyordu sanki eskisi gibi yüksek performansta gibi idi test ettiğim oyunlar Forza 4 ve Dying Light acaba ben mi dikkatlice bakmadım anlamadım. Tek şey FPS düşürmesi oldu.

Yok o kenar yumuşatması ekranın içine girsen yine belli olmuyor. Düşük GPU kullanımı varsa onu yükseltir sadece. Bence performansa alın geçin.

Yok o kenar yumuşatması ekranın içine girsen yine belli olmuyor. Düşük GPU kullanımı varsa onu yükseltir sadece. Bence performansa alın geçin.

Kenar yumuşatması derken? Doku kalitesini diyorum.

Bu şekilde test yaparak hiçbir şeyi algılayamazsın. BMP uzantılı ekran görüntüsü kayıt et değişikliğini yaptıktan sonra. Sonra 2 değişikliğin SS'ni dikkatli bir şekilde incele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…