adaminbiri Megapat Katılım 2 Mart 2015 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #11 Tabi elinin altında 2 tane GTX Titan olunca ben de kabul etmezdim
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 29 Mart 2015 #12 adaminbiri dedi: Tabi elinin altında 2 tane GTX Titan olunca ben de kabul etmezdim Genişletmek için tıkla... Her türlü ıspatlarım. Daha önce de ıspatladığım gibi.
adaminbiri dedi: Tabi elinin altında 2 tane GTX Titan olunca ben de kabul etmezdim Genişletmek için tıkla... Her türlü ıspatlarım. Daha önce de ıspatladığım gibi.
E eLated.* Hectopat Katılım 6 Eylül 2014 Mesajlar 566 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #13 Benim bildiğim Titan gpu'su daha güçlü Düzenleme: Bana göre sıralama şu şekilde değiştirilmeli 970<980<Titan çünkü 970 ile 980 içindeki işlemci aynı işlemci tek farkları 970in biraz kısılmış olması.
Benim bildiğim Titan gpu'su daha güçlü Düzenleme: Bana göre sıralama şu şekilde değiştirilmeli 970<980<Titan çünkü 970 ile 980 içindeki işlemci aynı işlemci tek farkları 970in biraz kısılmış olması.
adaminbiri Megapat Katılım 2 Mart 2015 Mesajlar 355 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #14 Önemli olan ispatlama değil. Ben de biliyorum Titan'ın daha iyi olduğunu. Ama insan malına kötü demez
Önemli olan ispatlama değil. Ben de biliyorum Titan'ın daha iyi olduğunu. Ama insan malına kötü demez
EmperorsChampion Hectopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 590 Makaleler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #15 er36po dedi: GTX 970 her şekilde Titanın gerisinde. O sıralamayı kabul etmiyorum. Ama güzek liste olmuş elinize Sağlık. Genişletmek için tıkla... Siz ne zaman upgrade yapmayı düşünüyorsunuz TITAN X SLI'ye ?
er36po dedi: GTX 970 her şekilde Titanın gerisinde. O sıralamayı kabul etmiyorum. Ama güzek liste olmuş elinize Sağlık. Genişletmek için tıkla... Siz ne zaman upgrade yapmayı düşünüyorsunuz TITAN X SLI'ye ?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 29 Mart 2015 #16 EmperorsChampion dedi: Siz ne zaman upgrade yapmayı düşünüyorsunuz TITAN X SLI'ye ? Genişletmek için tıkla... Daha 2-4K monitör bile alamadım UP.'u nasıl yapayım. (Bu aralar maddiyat sıkıntısı var) @Silinen üye, şu sıralamayı düzeltsen diyorum?
EmperorsChampion dedi: Siz ne zaman upgrade yapmayı düşünüyorsunuz TITAN X SLI'ye ? Genişletmek için tıkla... Daha 2-4K monitör bile alamadım UP.'u nasıl yapayım. (Bu aralar maddiyat sıkıntısı var) @Silinen üye, şu sıralamayı düzeltsen diyorum?
S sefa1937 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Kasım 2014 Mesajlar 1.774 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #17 Bu sıralama benim şahsi fikrim. 970'in TITAN (Black değil) 'dan daha güçlü olduğunu düşünmekteyim.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 29 Mart 2015 #18 Silinen üye dedi: Bu sıralama benim şahsi fikrim. 970'in TITAN (Black değil) 'dan daha güçlü olduğunu düşünmekteyim. Genişletmek için tıkla... Hangi bakımdan? Yani kanıt var mı? Eğer yok ise, o zaman ne bu Hiddet bu Celal...
Silinen üye dedi: Bu sıralama benim şahsi fikrim. 970'in TITAN (Black değil) 'dan daha güçlü olduğunu düşünmekteyim. Genişletmek için tıkla... Hangi bakımdan? Yani kanıt var mı? Eğer yok ise, o zaman ne bu Hiddet bu Celal...
EmperorsChampion Hectopat Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 590 Makaleler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2015 #19 er36po dedi: Hangi bakımdan? Yani kanıt var mı? Eğer yok ise, o zaman ne bu Hiddet bu Celal... Genişletmek için tıkla... F/P olarak daha iyi.
er36po dedi: Hangi bakımdan? Yani kanıt var mı? Eğer yok ise, o zaman ne bu Hiddet bu Celal... Genişletmek için tıkla... F/P olarak daha iyi.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 29 Mart 2015 #20 EmperorsChampion dedi: F/P olarak daha iyi. Genişletmek için tıkla... Evet, F/P olarak kesinlikle öyle.
EmperorsChampion dedi: F/P olarak daha iyi. Genişletmek için tıkla... Evet, F/P olarak kesinlikle öyle.