NVIDIA'nın sitesinden ekran kartı alınır mı?

EmreSunar

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Mimar
Arkadaslar ben normalde RTX 2060 Super ekran karti almayi düşünüyordum. Fakat NVIDIA'nin kendi sitesinde biraz gezinince gordum ki RTX 2070 ve 2060 Super 399$ fiyatinda. Yani ikisi de ayni fiyatta ve bu kartlar Founders Edition değil. Ekran kartını NVIDIA sitesinden alırsak ne gibi durumlar ile karşılaşırız? Vergi ve kargo durumu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia kendi sitesinden satış yapmıyor. Sadece satın alabileceğiniz yerlere yönlendiriyor. Yani kendi bayiliklerine. Yurrt dışından şuan alım yapsanız elinize ne zaman geçer bilinmez. Malum ortada salgın var ve bildiğim kadarıyla dışardan alış veriş kapalı.

Düz 2070 ile 2060 super aynı ayardalar zaten fazla fark yok aralarında alışveriş konusunda bence herkesin aldığı yerlerden alın şuan zaten korona var vergi kargo konusunda bilgim yok o site için.
Zaten benim dedigimde tam olarak o. Yani sitede fiyat olarak 2070 ve 2060s ayni fiyatta yani mantiken 2070 alinir ama bu nvidia haric hic bir yerde o gosterilen fiyata degil.
Nvidia kendi sitesinden satış yapmıyor. Sadece satın alabileceğiniz yerlere yönlendiriyor. Yani kendi bayiliklerine. Yurrt dışından şuan alım yapsanız elinize ne zaman geçer bilinmez. Malum ortada salgın var ve bildiğim kadarıyla dışardan alış veriş kapalı.
Dogru bir bilgi. Bende biraz sitede inceledim satin alma kisminda seni farkli bir yere yonlendiriyor. Ayrica ben ztn suanda yurtdisinda bulunuyorum. Yani verecegim siparisde turkiye olarak degil bulundugum ulke olarak yapacagim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı