ametgo Centipat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #1 Hocam merhaba, NVIDIA'nın kullanıcılarına sunduğu bu kampanyadan yararlanmak istedim VPN kullanarak denedim ama hiçbir şekilde kod alamadım. Eğer yapabilen varsa anlatabilir mi?
Hocam merhaba, NVIDIA'nın kullanıcılarına sunduğu bu kampanyadan yararlanmak istedim VPN kullanarak denedim ama hiçbir şekilde kod alamadım. Eğer yapabilen varsa anlatabilir mi?
UtkuG Kilopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 344 Çözümler 4 6 Haziran 2024 #2 Rehber: NVIDIA'nın 3 aylık Game Pass'i Türkiye'de nasıl alınır?
ametgo Centipat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #3 UtkuG dedi: Rehber: NVIDIA'nın 3 aylık Game Pass'i Türkiye'de nasıl alınır? konu açmadan forumda arasanız keşke. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim hocam gene kod alamadım ondan açtım konuyu zaten.
UtkuG dedi: Rehber: NVIDIA'nın 3 aylık Game Pass'i Türkiye'de nasıl alınır? konu açmadan forumda arasanız keşke. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim hocam gene kod alamadım ondan açtım konuyu zaten.
goh Centipat Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #4 ametgo dedi: Hepsini denedim hocam gene kod alamadım ondan açtım konuyu zaten. Genişletmek için tıkla... Çözüm buldun mu hocam
ametgo dedi: Hepsini denedim hocam gene kod alamadım ondan açtım konuyu zaten. Genişletmek için tıkla... Çözüm buldun mu hocam
ametgo Centipat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #5 goh dedi: Çözüm buldun mu hocam. Genişletmek için tıkla... Maalesef.