Nvlddmkm.sys hatası

İşletim sistemi
Windows 10

ibrahimtznk90

Megapat
Daha fazla  
RAM
Adata XPG 8GB 3200MHz DDR4 Single Kit Ram AX4U32008G16A-SR30
Ekran kartı
ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X 256 Bi
Anakart
ASUS B450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 m
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600 MPK 3.5GHz 32MB Önbellek
Merhaba Battlefield serilerinde yaşadığım bir sorun var sürekli olarak oyuna girdikten yaklaşık 3 ila 5 dakika arasında oyunum bir anda hata vermeden kapanıyor. Olay görüntülemeden baktığım bu hatayı aldığımı gördüm defalarca DDU ile ekran kartının sürümünü silip tekrar kurulum yapmama rağmen hatalar devam etti. Bilgisayarım da her şey güncel durumda. Araştırmadığım bakmadığım yer kalmadı sadece bu seri oyunlarda oluyor bu sorun LoL Valorant tarzı oyunlarda bu sorunu yaşamıyorum.

Nvlddmkm kaynağındaki 153 olay kimliği'nin açıklaması bulunamıyor. Bu olayı başlatan bileşen yerel bilgisayarınızda yüklü değil veya yükleme bozulmuş. Bileşeni yerel bilgisayara yükleyebilir veya yüklüyse onarabilirsiniz.

Olay başka bir bilgisayardan başlatıldıysa, olayla birlikte görüntüleme bilgileri kaydedilmiş olmalıdır.

Olayla birlikte aşağıdaki bilgiler eklendi:

\Device\Video3
Error occurred on gpuıd: 900.

İleti kaynağı var ancak ileti, ileti tablosunda bulunamadı.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-05_132843813.png
    130,1 KB · Görüntüleme: 52
Bu dosyayı bir yolunu bulup silmen lazım bir program ile siliniyordu fakat hatırlamıyorum benzer bir SYS ile Valorant'ta aynı hatayı alıyordum.

Artı -2 Eksi
Daha önce bu oyunla bu aynı hatayı raporlayan başakaları da oldu. Bu bence oyun ile ilgili bir hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…