nvlddmkm.sys VIDEO_TDR_FAILURE hatası
Merhaba arkadaşlar, ortalama bit 5 aydır falan bu mavi ekran hatasını alıyorum denenmesi gereken her şeyi denedim driver güncellemesi olsun ekran kartım için önerilen driver olsun DDU kullanıp silmek olsun her şeyi denedim. (ekran kartım GTX 750 Ti) VRAM testi ve RAM testini de yaptım herhangi bir problem yok. Geçen günlerde yine forumlardan araştırırken bir çözüme denk geldim biraz garipti fakat çözmedi tabii ki de anlatayım size de. Windows'un driver doğrulama uygulaması ile driver doğrulaması yaptırıyordu ben de bunu test ettim her zaman ki gibi mavi ekranı yedim ve bilgisayarı açaraken DRIVER_VERIFIER_DETECTED_VIOLATION mavi ekranında döngüye yakalandım. Geri yükleme ile sorunu hallettim fakat hata hala ve hala devam etmekte herhangi bir çözüm 5 aydır bulamadım ayrıca aklıma gelen tek bir çözüm kaldı o da ekran kartını değiştirmekte eski ekran kartı da takmak istemiyorum açıkçası varsa bunun dışında bir çözüm öneriniz bekliyorum çünkü gerçekten çok can sıkıcı bir hal almaya başladı. (mınıdump dosyalarını aşağıya bırakıyorum)
Google Drive: Sign-in burada da minidump dosyası var analizlerimde hepsinin aynı olduğunu gördüm