Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #31 Yazım kurallarına dikkat edin. Garantiye girmez bence.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 29 Aralık 2020 #32 İbrahim demir1907 dedi: PSU Game Power inmiş kasa içinde var direk ne kadar gidebilir bu PSU kasayı 1 veya 2 sene içinde değiştiririm. Garantiye girer deme. Genişletmek için tıkla... Dostum teknoloji şans işidir ne kadar zaman götürür o PSU bilemeyiz fakat patlarsa diğer parçalar garantiden çıkar birnevi kullanıcı hatası çünkü.
İbrahim demir1907 dedi: PSU Game Power inmiş kasa içinde var direk ne kadar gidebilir bu PSU kasayı 1 veya 2 sene içinde değiştiririm. Garantiye girer deme. Genişletmek için tıkla... Dostum teknoloji şans işidir ne kadar zaman götürür o PSU bilemeyiz fakat patlarsa diğer parçalar garantiden çıkar birnevi kullanıcı hatası çünkü.
İ İbrahim demir1907 Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #33 Yang Mills dedi: Yazım kurallarına dikkat edin. Garantiye girmez bence. Genişletmek için tıkla... O PSU bana ne kadar gidebilir? Jotariel dedi: Dostum teknoloji şans işidir ne kadar zaman götürür o PSU bilemeyiz fakat patlarsa diğer parçalar garantiden çıkar birnevi kullanıcı hatası çünkü. Genişletmek için tıkla... Kasa 1 sene sonra değiştirsem olur mu?
Yang Mills dedi: Yazım kurallarına dikkat edin. Garantiye girmez bence. Genişletmek için tıkla... O PSU bana ne kadar gidebilir? Jotariel dedi: Dostum teknoloji şans işidir ne kadar zaman götürür o PSU bilemeyiz fakat patlarsa diğer parçalar garantiden çıkar birnevi kullanıcı hatası çünkü. Genişletmek için tıkla... Kasa 1 sene sonra değiştirsem olur mu?
Yang Mills Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.820 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Tokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #34 3 ay gitseniz şükredin.
İ İbrahim demir1907 Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #35 Yang Mills dedi: 3 ay gitseniz şükredin. Genişletmek için tıkla... İçindekiler bozulurmu
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 29 Aralık 2020 #36 Güzel kardeşim PSU voltaj atarsa tüm sisteme zarar verir diyoruz.
İ İbrahim demir1907 Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #37 Yang Mills dedi: 3 ay gitseniz şükredin. Genişletmek için tıkla... Camını açsam olmazmı
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 29 Aralık 2020 #38 Kasanın camını açarsanız evet sıcaklık değerleri düşebilir fakat çabuk tozlanır.
İ İbrahim demir1907 Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2020 #39 Jotariel dedi: Güzel kardeşim PSU voltaj atarsa tüm sisteme zarar verir diyoruz. Genişletmek için tıkla... Kasa gider desekde Psu hangi marka önerirsiniz Jotariel dedi: Kasanın camını açarsanız evet sıcaklık değerleri düşebilir fakat çabuk tozlanır. Genişletmek için tıkla... Kasa 1 sene gider diyelim camını açmadan Psu bilmiyom ama
Jotariel dedi: Güzel kardeşim PSU voltaj atarsa tüm sisteme zarar verir diyoruz. Genişletmek için tıkla... Kasa gider desekde Psu hangi marka önerirsiniz Jotariel dedi: Kasanın camını açarsanız evet sıcaklık değerleri düşebilir fakat çabuk tozlanır. Genişletmek için tıkla... Kasa 1 sene gider diyelim camını açmadan Psu bilmiyom ama
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 29 Aralık 2020 #40 Bütçene göre değişir. Ortalama en ucuz ve kaliteli sistemine yetecek PSU budur. FSP Hydro HD600 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe FSP Hydro HD600 Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Bütçene göre değişir. Ortalama en ucuz ve kaliteli sistemine yetecek PSU budur. FSP Hydro HD600 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe FSP Hydro HD600 Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com