Muhammed Haki1 Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #1 B450M-K model anakart elimde var ama nasıl M.2 NVMe SSD takacağımı anlamadım. Dosya Ekleri 16819141269043771349444714464857.jpg 165 KB · Görüntüleme: 45
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 19 Nisan 2023 #2 https://i.snipboard.io/DK9zgN.jpg Buraya takacaksınız ve vidalayacaksınız.
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 19 Nisan 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Muhammed Haki1 Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #4 olvidobc dedi: https://i.snipboard.io/DK9zgN.jpg Buraya takacaksınız ve vidalayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Vidası gelmedi ve vidalayacağım yerde plastik bir şey var fotoğrafta gösterdim.
olvidobc dedi: https://i.snipboard.io/DK9zgN.jpg Buraya takacaksınız ve vidalayacaksınız. Genişletmek için tıkla... Vidası gelmedi ve vidalayacağım yerde plastik bir şey var fotoğrafta gösterdim.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.693 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #5 O plastik tıpayı önce çıkar sonra yukarıdaki arkadaşın belirttiği yere takıp sonra tıpayla tekrar ana karta sabitleyin.
O plastik tıpayı önce çıkar sonra yukarıdaki arkadaşın belirttiği yere takıp sonra tıpayla tekrar ana karta sabitleyin.
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 19 Nisan 2023 #6 Muhammed Haki1 dedi: Vidası gelmedi ve vidalayacağım yerde plastik bir şey var fotoğrafta gösterdim. Genişletmek için tıkla... Vida zaten anakartınızla birlikte gelir genelde SSD ile değil. Anakart kutunuzu kontrol edin mutlaka vardır içinde. Asus vida da veriyor çünkü.
Muhammed Haki1 dedi: Vidası gelmedi ve vidalayacağım yerde plastik bir şey var fotoğrafta gösterdim. Genişletmek için tıkla... Vida zaten anakartınızla birlikte gelir genelde SSD ile değil. Anakart kutunuzu kontrol edin mutlaka vardır içinde. Asus vida da veriyor çünkü.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.693 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #7 olvidobc dedi: Vida zaten anakartınızla birlikte gelir genelde SSD ile değil. Anakart kutunuzu kontrol edin mutlaka vardır içinde. Asus vida da veriyor çünkü. Genişletmek için tıkla... BU zaten vida yerine geçen direkt çek çıkar ve yerine oturttur mantığıyla plastik bir vida.
olvidobc dedi: Vida zaten anakartınızla birlikte gelir genelde SSD ile değil. Anakart kutunuzu kontrol edin mutlaka vardır içinde. Asus vida da veriyor çünkü. Genişletmek için tıkla... BU zaten vida yerine geçen direkt çek çıkar ve yerine oturttur mantığıyla plastik bir vida.
Muhammed Haki1 Centipat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #8 KafadanKontak dedi: Eki Görüntüle 1746468 Bu zaten vida yerine geçen direkt çek çıkar ve yerine oturttur mantığıyla plastik bir vida. Genişletmek için tıkla... Tamamdır anladım ilk başta zorlamıştım çıkmamıştı kıracağım diye direk forum açmıştım teşekkürler.
KafadanKontak dedi: Eki Görüntüle 1746468 Bu zaten vida yerine geçen direkt çek çıkar ve yerine oturttur mantığıyla plastik bir vida. Genişletmek için tıkla... Tamamdır anladım ilk başta zorlamıştım çıkmamıştı kıracağım diye direk forum açmıştım teşekkürler.
olvidobc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2020 Mesajlar 1.941 Çözümler 15 19 Nisan 2023 #9 KafadanKontak dedi: Eki Görüntüle 1746468 BU zaten vida yerine geçen direkt çek çıkar ve yerine oturttur mantığıyla plastik bir vida. Genişletmek için tıkla... Ben Asus modeli sanmıştım, Gigabyte modeliymiş sizdeki, Asus'da yok tak çıkar vida olayı. Ama attığım fotoğraftaki bilgi değişmiyor, sizin anakartınıza denk gelen yere takıp tak çıkar vidayı kullanabilirsiniz.
KafadanKontak dedi: Eki Görüntüle 1746468 BU zaten vida yerine geçen direkt çek çıkar ve yerine oturttur mantığıyla plastik bir vida. Genişletmek için tıkla... Ben Asus modeli sanmıştım, Gigabyte modeliymiş sizdeki, Asus'da yok tak çıkar vida olayı. Ama attığım fotoğraftaki bilgi değişmiyor, sizin anakartınıza denk gelen yere takıp tak çıkar vidayı kullanabilirsiniz.