Zinesia Decapat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 118 25 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar yeni bir SSD aldım sabitlemem lazım ama vida yok. Kasanın alt tarafında da onun için delik yok. Vidalama dışında nasıl sabitleyebilirim? Dosya Ekleri IMG_20200625_135334.jpg 1,8 MB · Görüntüleme: 670 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2020
Arkadaşlar yeni bir SSD aldım sabitlemem lazım ama vida yok. Kasanın alt tarafında da onun için delik yok. Vidalama dışında nasıl sabitleyebilirim?
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 25 Haziran 2020 #2 Anakart kutusunda olan vidalara bakın. Artı 0 Eksi
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 25 Haziran 2020 #3 Anakartı kutusunu kontrol et. Başka bir yere takılıdır belki. Artı 0 Eksi
55superx Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 25 Haziran 2020 #4 Zinesia dedi: Arkadaşlar yeni bir SSD aldım sabitlemem lazım ama vida yok. Kasanın alt tarafında da onun için delik yok. Vidalama dışında nasıl sabitleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakart kutusunda vida olması gerek. Vida olmadan sabitlemen zor ve tavsiye etmem. Artı 0 Eksi
Zinesia dedi: Arkadaşlar yeni bir SSD aldım sabitlemem lazım ama vida yok. Kasanın alt tarafında da onun için delik yok. Vidalama dışında nasıl sabitleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakart kutusunda vida olması gerek. Vida olmadan sabitlemen zor ve tavsiye etmem.
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 25 Haziran 2020 #5 Ya üstünde takılıdır ya da anakart kutusundadır. Artı 0 Eksi
KS KS Zinesia Decapat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 118 25 Haziran 2020 #6 Anakartın kutusunda da yok normal bir şekilde taktım ama sabitlemedim. Üstüne ekran kartı geldiği için çıkacağını sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Anakartın kutusunda da yok normal bir şekilde taktım ama sabitlemedim. Üstüne ekran kartı geldiği için çıkacağını sanmıyorum.
T Timurozer Ziyaretçi 25 Haziran 2020 #7 Zinesia dedi: Anakartın kutusunda da yok normal bir şekilde taktım ama sabitlemedim. Üstüne ekran kartı geldiği için çıkacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önceden kullanmış mıydınız? O yüzden mi yok vida? Artı 0 Eksi
Zinesia dedi: Anakartın kutusunda da yok normal bir şekilde taktım ama sabitlemedim. Üstüne ekran kartı geldiği için çıkacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Daha önceden kullanmış mıydınız? O yüzden mi yok vida?
KS KS Zinesia Decapat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 118 25 Haziran 2020 #8 Silinen üye dedi: Daha önceden kullanmış mıydınız? O yüzden mi yok vida? Genişletmek için tıkla... Hayır anakartı yeni aldım. Tüm vidaları denedim anakarttaki ama olmadı. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Daha önceden kullanmış mıydınız? O yüzden mi yok vida? Genişletmek için tıkla... Hayır anakartı yeni aldım. Tüm vidaları denedim anakarttaki ama olmadı.
T Timurozer Ziyaretçi 25 Haziran 2020 #9 Zinesia dedi: Hayır anakartı yeni aldım. Tüm vidaları denedim anakarttaki ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç. Çünkü daha dün gece bizde Ssd yerleştirirken vidayı aradık bulamadık. Bir baktık hemen kutunun altından çıktı. Artı 0 Eksi
Zinesia dedi: Hayır anakartı yeni aldım. Tüm vidaları denedim anakarttaki ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç. Çünkü daha dün gece bizde Ssd yerleştirirken vidayı aradık bulamadık. Bir baktık hemen kutunun altından çıktı.