NVMe M.2 to USB önerisi

Bütçe
100 tl
Topladığım masaüstü bilgisayarımı ani bir kararla satınca SSD hariç bütün parçaları dağıttım. Şimdi elimde kalan NVMe M.2 SSD içindeki veriler şu an çok çok acil bir şekilde lazım oldu. USB dönüştürücüler 300-350 TL fiyat bandında hep. Ne yapabilirim fikri olan?
SSD şu; 970 EVO NVMe M.2 SSD 500GB | MZ-V7E500BW | Samsung TR

Ona o kadar para vereceğine bilgisayarcıya gidip az parayla çözebilirsin.

Bütçenizden biraz fazla ve yorumları iyi olan bu ürüne bakabilirsiniz.

Ama bütçeme sadık kalmalıyım çok esneyemez derseniz de, Dark markasının yorumları pek iç açıcı olmayan ama bütçenize uygun ürünleri var.

Bütçenizden biraz fazla ve yorumları iyi olan bu ürüne bakabilirsiniz?

Ama bütçeme sadık kalmalıyım çok esneyemez derseniz de, Dark markasının yorumları pek iç açıcı olmayan ama bütçenize uygun ürünleri var.

ngff to Type-C USB 3.0 b-Key yazıyor açıklamada, benim SSD NVMe ve m key olarak geçiyor. yine de teşekkür ederim​

Ona o kadar para vereceğine bilgisayarcıya gidip az parayla çözebilirsin.

Onu da düşündüm, ama bilgisayarcılar da kapalı ya. Az önce sahibinden sitesine girip yaşadığım şehirde satılık olan bilgisayarlardan birkaçına mesaj attım, oradan halletmeye çalışacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı