S SatisFactionn Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 332 Çözümler 2 30 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar bu hatayı almaya başladım sebebi nedir? Ayrıca kart bu şekilde kaç W çektiği gözükmüyor ve OC ayarı yapılmıyor. Dosya Ekleri Screenshot_20220430-190317.jpg 14,2 KB · Görüntüleme: 40
Arkadaşlar bu hatayı almaya başladım sebebi nedir? Ayrıca kart bu şekilde kaç W çektiği gözükmüyor ve OC ayarı yapılmıyor.
Nikneyime Centipat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 688 Çözümler 4 Yer İzmir 30 Nisan 2022 #2 NVIDIA sürücünü güncellemen gerekiyor. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr
NVIDIA sürücünü güncellemen gerekiyor. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr
S SatisFactionn Megapat Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 332 Çözümler 2 1 Mayıs 2022 #3 Nikneyime dedi: NVIDIA sürücünü güncellemen gerekiyor. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... Nvidia Esperance'dan zaten en son sürümü yükledim. Sürücüden mi kaynaklıdır?
Nikneyime dedi: NVIDIA sürücünü güncellemen gerekiyor. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr Genişletmek için tıkla... Nvidia Esperance'dan zaten en son sürümü yükledim. Sürücüden mi kaynaklıdır?