taylan0zgur Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #1 Daha önce bu hatayı alan oldu mu? Çözümü bilen var mı ?
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 5 Ağustos 2022 #2 HiveOS kullanıyorsun sanırım, ya senin sistemde bir sorun var ya da HiveOS'ta genel bir sıkıntı var. Hala devam ediyorsa alttaki kodu deneyebilirsin sistemi güncellemek için. Kod:Panoya kopyala selfupgrade --force
HiveOS kullanıyorsun sanırım, ya senin sistemde bir sorun var ya da HiveOS'ta genel bir sıkıntı var. Hala devam ediyorsa alttaki kodu deneyebilirsin sistemi güncellemek için. Kod:Panoya kopyala selfupgrade --force
taylan0zgur Hectopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #3 Aynen hiveos kullanıyorum, elektrik gidip gelince bu hatayı verdi ve hala düzeltemedim. Bu kod ne işe yarıyor acaba ? Komut çalıştır a yazdım ama bir değişiklik olmadı, başka bir öneriniz var mı ?
Aynen hiveos kullanıyorum, elektrik gidip gelince bu hatayı verdi ve hala düzeltemedim. Bu kod ne işe yarıyor acaba ? Komut çalıştır a yazdım ama bir değişiklik olmadı, başka bir öneriniz var mı ?