NZXT 750W C750 80+ Alınır mı?

Yeterli bir kule tipi ilr denemk lazım, tek kule tipi soğutucular soğutamaz o işlemciyi.
Anladım hocam teşekkürler, farklı bir windows sürümü kurup deniyeceğim birde. Temiz formattan önce bilgisayara tweak yapmıştım o zaman böyle bir sorunum yoktu fifada akıyordu. ne zamanki güncelleme attım bilgisayara o zaman herşey bozuldu. sanırım yazılımsal.

@Marix
Hocam bir update geçeyim, BIOS üzerinden cpu core boostu kapattım. fifada takılmalara kesildi. Ayrıca bir şey daha farkettim MSI After Burneri açtığım zaman işlemci sıcaklığını maximum 83 dereceye kitlediği gözüküyor. CPU Core Boost kapatmadan önce, Fifa oynarkende sıcaklıklar 82-83 derecelerde geziyor bundan dolayı çökmeler yaşıyor olabilir miyim?

Son düzenleme:
Evet Afterburner limiti yüzünden işlemci frekans kısıyor olabilir, bu drop yaşatır.
Afterburner indirmeden once de bu sorun vardı, afterburneri indirdikten sonra 83 derecede kısıtlandığını gördüm. sonrasında onu 90 a çektim ama fayda etmedi. Bildiğim kadarıyla R7 5800X3D ayarları ile çok oynayamıyoruz, ryzen master indirdiğimde de hiçbir ayar gözükmüyor mesela işlemciyi komple kitlemişler.

Evet X3D işlemcilerde voltaj hassasiyeti olduğu için bazı kısıtlamalar mevcut, Core Boost kapalı halde OCCT'de kaç derece oldu?
OCCT testi yaptırmıyor enteresan şekilde, sanırım kapalı diye tüm gücü veremediği için. Ama fifada 45 dereceyi geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…