Hocam 4000 serisi ekran kartlarında 12 pin var gördüğüm kadarıyla. Kusura bakmayın konuya fazla hakim değilim, yani 4000 serisi ekran kartlara 8 pin güç kablosu yetiyor ama ekstra 4 pin daha takılabiliyor. Benim merak ettiğim bu PSU'dan 12 pin dolduracak kadar kablo çıkıyor mu?
Hepsinde degil, 4060 örneğini o sebeple vermiştim. Kablo, 12VHPWR soketi olmayan hiçbir PSU'da bulunmuyor. Ihtiyaç duyan kartlar ile beraber dönüştürücü geliyor. Bu modelde de 6+2 pin, 6 adet sokete sahip 3 adet kablo ürün ile geliyor. Bu kadar bağlanti var, o zaman RTX 4090 da beslenir diye düşünmemek lazım tabii.
Hepsinde degil, 4060 örneğini o sebeple vermiştim. Kablo, 12VHPWR soketi olmayan hiçbir PSU'da bulunmuyor. Ihtiyaç duyan kartlar ile beraber dönüştürücü geliyor.
Anladım, teşekkürler cevabınız için. Bir sorum daha olacak; bugün PSU'mun ölçülerini aldım, yükseklik 9 derinlik ve genişlik 14 olarak ölçtüm. Konudaki PSU'nun ölçülerine baktığımızda yükseklik uyumlu, derinlik 1 cm fazlalık sıkıntı çıkartmaz zaten. Ama genişlik ölçüsünü yanlış aldığımı sanıyorum. Çünkü PSU'yu çıkartmadım, vidaların yanlarında muhtemelen biraz daha boşluk var. Sizce kasama uyar mı?