NZXT AC-2RGBC-B1 ile RGB fan çoklamak

Berke Altıntaş

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

NZXT'nin H9 Flow model kasasını aldım kasadan 4 adet stok fan çıkıyor fakat bunlar için çoklayıcı çıkmadı. Bu nedenle MSI B550 Tomahawk anakarttaki 4 SYS_FAN soketini kullanmış oldum. Kasanın alt tarafınada ekstra NZXT F120 RGB Core fan almıştım takmak için bu fan setinden RGB kontrolcüsü çıkıyor fakat fan çoklayıcısı çıkmıyor. Anakartımda SYS_FAN çıkışı 1 adet kaldı ama güç pinine takılmamış 3 adet fanım var. İnternette araştırırken yine NZXT'nin "NZXT AC-2RGBC-B1 RGB fan kontrolcü" isimli ürününü buldum. Bu ürünü alıp fanların güç çıkışlarını buna bağlayıp anakartın USB soketine bağlasam çalıştırabilir miyim? Yani fanların RGB pinleri farklı kontrolcüden PWM pinleri farklı kontrolcüden geliyormuş gibi olacak.

Kasaya alığım ekstra fanların linki:

PWM pinlerini çoklamak için almayı düşündüğüm ürün:

Teşekkürler.

Arkadaşlar kontrolcüyü aldım. PWM pinlerini bağladım ekte eklediğim gibi kasada 2 farklı kontrolcü anakartta 2 farklı sokete bağlı şu anda hem RGB hemde FAN hızlarını NZXT Cam'den ayarlayabiliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_5913.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…