NZXT C550 vs FSP HYPER vs DeepCool PK550D

Bütçe
1.500

majeste01

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 gb 3200 mhz cl 16
İşlemci
R5 3600
Merhaba. 2 gün önce elimde bulunan Hydro FPS k 500 PSU'um yandi yerine asagidakilerden hangisini almak daha mantikli olur? PSU'lar hakkinda cok fazla bir bilgim yok.

Merhaba. 2 gün önce elimde bulunan Hydro FPS k 500 PSU'um yandi yerine asagidakilerden hangisini almak daha mantikli olur? PSU'lar hakkinda cok fazla bir bilgim yok.

DeepCool'ya da NZXT.

Aralarında pek fark yok C550 yarı modüler, ben de aralarında kalıp C550 aldım.

Hocam bende aralarinda kaldim forumdan sectiklerim bunlar bir tik NZXT daha cok oneriliyor gibi geldi.

DeepCool da çok iyi marka ama NZXT yarı modüler olduğu için onu tercih edebilirsiniz.

C550 çok düşük fiyata satılıyor bu arada, normalde ederi 1700 TL bandında. Şu koşullarda PK550D'den ucuz olup ondan daha kaliteli olan tek PSU ise C550.

Stokları tükenmeden alabilirsiniz çünkü tükenmesi an meselesi. Gerçekten kaliteli bir platform kullanıyor ve genel performansı ona paralel yüksek.

C550 çok düşük fiyata satılıyor bu arada, normalde ederi 1700 TL bandında. Şu koşullarda PK550D'den ucuz olup ondan daha kaliteli olan tek PSU ise C550.

Stokları tükenmeden alabilirsiniz çünkü tükenmesi an meselesi. Gerçekten kaliteli bir platform kullanıyor ve genel performansı ona paralel yüksek.

C550 aldim hocam yorumlariniz icin teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı