Liveria Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #11 borisyeisar dedi: Köşesinde küçük bir ışık olur diye düşünmüştüm. Ekran kartını tanıdığınız birine götürebilir misiniz? Onların sistemine takıp denemek amaçlı. Genişletmek için tıkla... Tabiki de hocam en son nokta bu olacak
borisyeisar dedi: Köşesinde küçük bir ışık olur diye düşünmüştüm. Ekran kartını tanıdığınız birine götürebilir misiniz? Onların sistemine takıp denemek amaçlı. Genişletmek için tıkla... Tabiki de hocam en son nokta bu olacak
C cankayak33 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #12 Liveria dedi: Tabiki de hocam en son nokta bu olacak Genişletmek için tıkla... Merhaba Sonuc ne oldu acaba bende bu psu ve kart ikilisini düşünüyorum sorunun sebebini bulabildiniz mi ?
Liveria dedi: Tabiki de hocam en son nokta bu olacak Genişletmek için tıkla... Merhaba Sonuc ne oldu acaba bende bu psu ve kart ikilisini düşünüyorum sorunun sebebini bulabildiniz mi ?
Liveria Hectopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #13 cankayak33 dedi: Merhaba Sonuc ne oldu acaba bende bu psu ve kart ikilisini düşünüyorum sorunun sebebini bulabildiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam selam sorun ramlerdi ve bunu çözdüm. yerlerini değiştirdim ve düzelttim.
cankayak33 dedi: Merhaba Sonuc ne oldu acaba bende bu psu ve kart ikilisini düşünüyorum sorunun sebebini bulabildiniz mi ? Genişletmek için tıkla... Hocam selam sorun ramlerdi ve bunu çözdüm. yerlerini değiştirdim ve düzelttim.