NZXT C750 80+ Bronze alınır mı?

Smhkrc

Decapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Eğitim
Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir sistem topluyorum.
ASUS B650M-R (alındı)
Ryzen 5 7600 (alındı)
Gigabyte RX 7700XT (alındı)
G.Skill (2x16 GB) flare X5 DDR5 6000MHz CL30 (alındı)
Thermalright Phantom Spirit 120 SE (alınacak)
M.2 SSD (alınacak)
Kasa (alınacak)

NZXT C750 PA-7B2BB-EU 80+ Bronze (alındı)

Cuma gecesi İncehesap sitesinden bu güç kaynağını ucuz görüp 1999TL'ye aldım. Fakat daha sonra forumda araştırırken bu ürünün değiştirildiğini ve benim aldığımın yeni versiyonu olduğunu öğrendim. Bu PSU nasıldır? Hala güvenilir mi? Yoksa iade edip başka model mi almalıyım?

Ayrıca kasa araştırırken bu ürünü buldum. DeepCool CH560 850W 80+ Gold mesh(5.989, 89₺). İçinde PN850M 850W PSU var. C750'yi iade edip bu kasayı mı alayım yoksa C750'yi kullanıp bu kasayı güç kaynağı olamadan mı alayım?
Başka kasa ve PSU tavsiyesi de olur?

Son düzenleyen: Moderatör:

@Andar Han Topladığım sistem için çok uygun değildir derseniz iade edip başka model bakabilirim. Bu sistemi topladıktan sonra güç kaynağı kalitesiz olsun istemiyorum.
Gönül rahatlığıyla kullanmak istiyorum bilgisayarı.

PSU olarak daha kaliteli ve bu sisteme yeterli bir model olarak 2510 TL fiyat ile;

Ya da yükseltme için de biraz boşluk olsun derseniz, 2800 TL civarına şu düşünülebilir;

3500 TL'ye çıkılırsa da şu an için bu fiyatta gayet alınabilir ve orta üst seviye bir model olarak;

Kasa olarak da 2500 TL civarını maksimum kabul edersek;

Gibi seçenekler mevcut.

Öneriler için teşekkür ederim. Raijintek Ponos Ultra Ms4 benim de beğendiğim kasalardan birisi ama eşim Deepcool CH560'ı daha çok beğendi. Bu ikisinden birisini alacağım muhtemelen.

İlerde yükseltme yapabilirim. O yüzden 650w'tan yüksek olsun istiyorum. Cratos 850w'da sanırım ATX 3.0 desteği var. İlerideki yükseltmeler için mantıklı geldi.
Gigabyte 750w bunda ise ATX 3.0 yok sanırım. O yüzden çok sıcak bakamadım.
Tek kafamı kurcalayan Raijintek markasının güç kaynağını ilk defa görüyorum. Siz öneriyorsanız kalitelidir diye düşünüyorum.

Tek kafamı kurcalayan Raijintek markasının güç kaynağını ilk defa görüyorum.

Doğrudur, zaten şu anda PSU olarak 3 tane serisi mevcut (Ampere, Cratos ve Ermis). Cratos 850W modeli de iç yapı olarak Enermax D.F.X. ile benzer yapıda ve kalitelidir denilebilecek bir model.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı