NZXT C750 Bronze alınır mı?

Ben amd ile bir kaç deneyim yaşadım. Tövbe ettim,bir daha kullanmam. Ben ne alayım peki ? 2000 TL bütçe ile. 4080 süper de takabileceğim güç kaynağı olarak
4080 gibi bir ekran kartina iyi bir psu alman lazim 2000 tl bütçeyi artırmanı tavsiye ederim.

Ben amd ile bir kaç deneyim yaşadım. Tövbe ettim,bir daha kullanmam. Ben ne alayım peki ? 2000 TL bütçe ile. 4080 süper de takabileceğim güç kaynağı olarak
6000 serisi sonrasında kullanan arkadaşlarım var hiçbir sıkıntı yaşamıyorlar kendimde aldim istersen deneyimleri anlatabilirim 500 serisi kötü ve driver hatalari vardı ama artık yaşayan görmedim kendim 570 kullanıyorum.

4080 gibi bir ekran kartina iyi bir psu alman lazim 2000 tl bütçeyi artırmanı tavsiye ederim.
4080 Süper’i ekim civarı alabilirim gözüküyor. O zaman güç kaynağını da değiştiririm. Problem değil. Şuan için bu nzxt 3070 Ti için fazlasıyla yeterli mi

Daha var zaten almama,o gün gelsin de. Şuan bilgisayarıma güç kaynağı lazım. Benim şuan pc de olan güç kaynağı ömrünü tamamladı

3070ti larda tek 8 pin yetmiyor başka model bak bence 2000 tl bütçeye iyi psu bildiğim yok

Bunu önerebilirim. Ayrıca 4080Super'i 7900XTX'e yeğlerdim, 3-5 FPS farkı var ama DLSS falan daha başarılı, RT daha başarılı ve güç verimliliği daha başarılı.

teknobiyotik kankam benim alınmaz bu.

vallahi aga aklımda halen rx6700 yerine 4060 mı alsam mı diye geçiyor ama dlss 3 kullancağımı düşünmüyorum ama gene de aklımdan geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…