NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU PSU PCI-e kablo sayısı kaçtır?

Yusuf1234

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar RX 5700XT ekran kartımın 14 pin PCI-e girişi var. NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU PSU'nun kutusunda 1 adet vardır diyor. Bundan dolayı kutuyu açmak istemedim. Önceden alan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-07-20 saat 20.01.28_c00b3c01.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-07-20 saat 20.01.28_c00b3c01.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 139
PSU'daki kabloların çıktığı yerden tek parça olarak çıkıp uç kısmında 2 tane 6+2 şeklinde ayrılıyor kablo. Yani 16 pinlik bir PCI-e kablosu var.

PSU'daki kabloların çıktığı yerden tek parça olarak çıkıp uç kısmında 2 tane 6+2 şeklinde ayrılıyor kablo. Yani 16 pinlik bir PCI-e kablosu var.

Hocam yüzde yüz emin misin? Çünkü firma gelen kutuda eğer kutu açılırsa iade kabul etmeyeceğini söylüyor. Bundan dolayı sabahtan beri açmadım. Ek olarak biliyorsanız tek baştan 2 tane ayırlması mı ayrı olarak 2 tane gelmesi mi daha verimli olur performans açısından.

Hocam yüzde yüz emin misin? Çünkü firma gelen kutuda eğer kutu açılırsa iade kabul etmeyeceğini söylüyor. Bundan dolayı sabahtan beri açmadım. Ek olarak biliyorsanız tek baştan 2 tane ayırlması mı ayrı olarak 2 tane gelmesi mi daha verimli olur performans açısından.

Eminim hocam aynı güç kaynağını aldım kullanıyorum bende. İnternet sitesinde zaten 16 pinli olduğu yazıyor ama kutuya 8 pin gibi yansıtmışlar. Ürün elime ulaştığında bende aynı korkuyu yaşamıştım 😀
Performans açısından hangisinin daha verimli olduğunu net olarak bilmiyorum.

Eminim hocam aynı güç kaynağını aldım kullanıyorum bende. İnternet sitesinde zaten 16 pinli olduğu yazıyor ama kutuya 8 pin gibi yansıtmışlar. Ürün elime ulaştığında bende aynı korkuyu yaşamıştım 😀
Performans açısından hangisinin daha verimli olduğunu net olarak bilmiyorum.

Aldığım satıcının başka sitlerdeki mağzalarının yorumlarına baktım birkaç kişide benim dediğimi yaşamış satıcı uyumsuzdur demiş ellerinde kalmış milletin PSU benimkinde bir anormallik olabilir. Nzxt C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750W 80+ Bronze Modüler Olmayan Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri aldığım site
Dediğim yorum: https://www.hepsiburada.com/nzxt-c7...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.51

Satıcının neden uyumsuz diye cevap verdiğinden emin değilim. Benim aldığım satıcıda buydu zaten orada yazana takılmayın siz. Ürünün kendi sitesinden bakıp kontrol edebilirsiniz "output connector(s)" bölümünde 2 tane 6+2 çıkışı olduğu yazıyor. Tek kablo halinde olduğu için 1 adet yazıyordur onlar kutu içeriğinde.

Satıcının neden uyumsuz diye cevap verdiğinden emin değilim. Benim aldığım satıcıda buydu zaten orada yazana takılmayın siz. Ürünün kendi sitesinden bakıp kontrol edebilirsiniz "output connector(s)" bölümünde 2 tane 6+2 çıkışı olduğu yazıyor. Tek kablo halinde olduğu için 1 adet yazıyordur onlar kutu içeriğinde.

Satıcıya özelden yazdım döndü. Ve dediğini dedi. Ürün yorumlarında aksini yazmasına rağmen. Bende açıp kurdum bir sıkıntı yok şuanlık. İyi forumlar .Teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı