Normalde bütçem 2 bin TL NZXT alacaktım. Fakat High Power daha kaliteli diye duydum, sizce 500 TL'ye değer mi? PSU yandı ve kaliteli bir şey almak istiyorum. -50W + Gold benim bildiğim +nın sadce bu oolması 500 TL'ye değer mi? Eski PSU gibi 4 5 yıl götürmesini istiyorum.
Hocam ben 1.5 sene önce "NZXT C750 Bronze" almıştım. İçinde 8+8 şeklinde bir adet PCI-e güç kablosu geldi. RX6800'e bu şekilde bağladım ve 1.5 senedir böyle kullandım. Oyun içi FPS değerlerini hep düşük buluyordum ama bir çözüm bulamamıştım. Şimdi fark ettim bu PSU 220W'a kadar besliyormuş. Benim kart 250W istiyor. Belli ki burada bir darboğaz var. Şimdi ben PSU mu değişmeliyim yoksa PSU'ya ikinci bir PCI-e kablosu alarak bunu ekran kartına mı bağlamalıyım?
PSU yarı moduler olan değilse kablo almanız bir şey ifade etmez, yeni PSU almanız lazım.
Bu güç yetersizliği FPS düşmesine neden olmaz, ya sistem siyah ekrana düşer, ya da soketler erir, bazen 250W'ı kurtaradabiliyor, kaliteli kablo ve soket olduğunda erimiyor.
PSU yarı moduler olan değilse kablo almanız bir şey ifade etmez, yeni PSU almanız lazım.
Bu güç yetersizliği FPS düşmesine neden olmaz, ya sistem siyah ekrana düşer, ya da soketler erir, bazen 250W'ı kurtaradabiliyor, kaliteli kablo ve soket olduğunda erimiyor.
Evet performansı etkilemez, ya çalışır yada çalışmaz, arası yok.
Moduler olanda yeterli çıkış görünüyor, PSU'da fazladan 2 tane 8 pin çıkış var ekran kartı için, kablo yoksa modele uygun kablo alıp çift kablo ile bağlayabilirsiniz.