NZXT C850 (2022) nasıldır?

Strow

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Merhaba, uzun zamandır güç kaynağı arayışı içerisindeyim ve aradığım güç kaynağının istediğim en büyük özelliği uzun vadede upgrade bakımından sorun çıkartmayacak olması ve 80+ olmasıdır. Bu konu hakkında kendi arayışlarım sonucu F/P olarak ve uzun ömürlü olarak "NZXT C850 (2022)" modelini bulmuş bulunmaktayım, sizce nasıldır? İyi midir? Sorun çıkarır mı? Tavsiye eder misiniz? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Link bırakmanın yasak olup olmadığını bilmediğim için link bırakmıyorum, istenirse bulduğum sitenin linkini atabilirim.

C serisi en son seridir ve NZXT C Serisinin 2 farklı modeli bulunur C Bronze ve C Gold. Bu iki seri sadece sertifika olarak değil yapı ve kalite olarak birbirinden çok farklı modeller. Gold serisi Seasonic üretimi tamamen japon kapasitörlerden oluşur içindeki fan modeline göre kadar her şeyiyle farklıdır Tier A sınıfı PSU dur. Bronze modeli Taiwan CWT üretimi genelde C tier psuları üreten kötü olmayan fakat mükemmel sayılmayan bir güç kaynağıdır sadece ana kapasitörü japon nippon cemi-con kapasitördür ve fan devri sabit 2400 rpm'dir fan eğrisi yoktur ve yarı modülerdir.
Düzenleme: C850 Modelin bronze versiyonu bulunmuyormuş bronze serisi 750 de bitiyor. Yani sizin ki gold serisi ve iyi bir psu Seasonic ile ile arasında fark yok hangisinin fiyatı daha uygunsa o nu tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
PSU fiyatları çok oynak şu an.

MSI 800TL Cashback kampanyası ile 4000TL civarına A1000G 1000W ATX 3.0 modeli var. Cashback nasıl oluyor bilmiyorum.

1000TL ASUS Cashback kampanyası ile 4750'TL'ye denk gelen ATX 3.0 olan bu ürünü de düşünebilirsiniz geleceğe dönük olması açısından:

Bu ürün en düşük 4250 TL (Vatan Bilgisayar %15 kampanyası ve ASUS 1000TL Cashback ile) gördü. Bence takipte kalınabilir.

Arkadaşlar öncelikle hızlı verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. Bu konuda belirttiğim güç kaynağının fiyatı şuanda bulduğum sitede 2645TL, bu fiyatı göz önünde bulundararak yeniden değerlendirme yaparsanız minnettar olurum. Ayrıca bazı arkadaşlar sistemimi sormuş, onlar için de buraya bırakıyorum.

Not: Bu sistemden daha çok, ileride toplanacak üst düzey bir sistem ve yeni nesil parçalara odaklı almak istiyorum.

Sistem Bilgilerim;
MSI A320M Pro - VD/S Motherboard
AMD Ryzen™ 3 2200G with Radeon™ Vega Graphics CPU
Kingston 2x8 2400mHz RAM
MSI GeForce GTX 1050Ti GAMING X 4G GPU
Frisby 400W PSU
Samsung 870EVO 1TB 560/530MB Sata SSD

Arkadaşlar öncelikle hızlı verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. Bu konuda belirttiğim güç kaynağının fiyatı şuanda bulduğum sitede 2645TL, bu fiyatı göz önünde bulundararak yeniden değerlendirme yaparsanız minnettar olurum. Ayrıca bazı arkadaşlar sistemimi sormuş, onlar için de buraya bırakıyorum.

Not: Bu sistemden daha çok, ileride toplanacak üst düzey bir sistem ve yeni nesil parçalara odaklı almak istiyorum.

Sistem Bilgilerim;
MSI A320M Pro - VD/S Motherboard
AMD Ryzen™ 3 2200G with Radeon™ Vega Graphics CPU
Kingston 2x8 2400mHz RAM
MSI GeForce GTX 1050Ti GAMING X 4G GPU
Frisby 400W PSU
Samsung 870EVO 1TB 560/530MB Sata SSD
Bu fiyata sorunu yoksa ve KGF bulunuyorsa gayet iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı