NZXT F120RGB fanlar alınır mı?

raster

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni kasa aldım H510 Flow. RGB'si yok fanların. Ondan dolayı RGB fan almaya karar verdim ve kasa NZXT olduğu için de ilk öncelikle NZXT'ye baktım ve bu fanı buldum. İlk sorum nasıldır? Alınır mı?

2.si ben bu fanların üçlü paketinden alırsam kasanın tüm fan yerleri birbiriyle aynı mıdır? İkisini öne 1'ini de arkaya takabilir miyim? Yani şuralara:

1688661041470.png

Arkadaşlar merhaba. Yeni kasa aldım H510 Flow. RGB'si yok fanların. Ondan dolayı RGB fan almaya karar verdim ve kasa NZXT olduğu için de ilk öncelikle NZXT'ye baktım ve bu fanı buldum. İlk sorum nasıldır? Alınır mı?

2.si ben bu fanların üçlü paketinden alırsam kasanın tüm fan yerleri birbiriyle aynı mıdır? İkisini öne 1'ini de arkaya takabilir miyim? Yani şuralara:

Eki Görüntüle 1850585

Gördüğüm en kazık fan fiyatı, alınmaz.

Normalde 2 tanesi 1900 civarına geliyor kontrolcü ve 3. fan yüzünden 3000e çıkıyor. Düz 2 tanesi alınır mı? Kontrolcusuz yoksa başka model mi yönelmeliyim?

Başka modellere yönelin.

Peki bir öneriniz var mıdır? RGB'si bunun gibi olan ve çok sesli olmayacak bir fan.

Kullanıyorum çok memnunum. Ben 300 liraya almıştım 5-6 ay önce fiyatı çok artmamışken almanı öneririm.
Hocam fanların özelliklerinden anlamam ama şunun görünüşünü çok beğendim özellikleri iyi midir?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı