Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.516 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:56 #1 Sistemdeki bütün bağlantıları yaptım ama F-panel kablosunu resimdeki yere taktığımda güç tuşu çalışmıyor. Tornavida ile iki pine dokunarak açabiliyorum sadece. Bu kabloyu tam olarak nereye takmam gerekiyor? Dosya Ekleri IMG-20251108-WA0014.jpg 225,8 KB · Görüntüleme: 21 IMG-20251108-WA0009.jpg 150,1 KB · Görüntüleme: 22
Sistemdeki bütün bağlantıları yaptım ama F-panel kablosunu resimdeki yere taktığımda güç tuşu çalışmıyor. Tornavida ile iki pine dokunarak açabiliyorum sadece. Bu kabloyu tam olarak nereye takmam gerekiyor?
Çözüm Liquido Bugün 02:29 roxy1881 dedi: Doğru yere takmışsınız hocam. Çalışmaması biraz garip. Kabloyu tam oturttuğunuzdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynen bağlantı doğruymuş. Ön panel tam takılı değildi güç tuşuna geliyormuş, tuşta o yüzden tam basmıyormuş sorun çözüldü.
roxy1881 dedi: Doğru yere takmışsınız hocam. Çalışmaması biraz garip. Kabloyu tam oturttuğunuzdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynen bağlantı doğruymuş. Ön panel tam takılı değildi güç tuşuna geliyormuş, tuşta o yüzden tam basmıyormuş sorun çözüldü.
R roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.253 Makaleler 1 Çözümler 113 Yer İstanbul Bugün 02:21 #2 Doğru yere takmışsınız hocam. Çalışmaması biraz garip. Kabloyu tam oturttuğunuzdan emin misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS Liquido Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.516 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 02:29 #3 roxy1881 dedi: Doğru yere takmışsınız hocam. Çalışmaması biraz garip. Kabloyu tam oturttuğunuzdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynen bağlantı doğruymuş. Ön panel tam takılı değildi güç tuşuna geliyormuş, tuşta o yüzden tam basmıyormuş sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
roxy1881 dedi: Doğru yere takmışsınız hocam. Çalışmaması biraz garip. Kabloyu tam oturttuğunuzdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Aynen bağlantı doğruymuş. Ön panel tam takılı değildi güç tuşuna geliyormuş, tuşta o yüzden tam basmıyormuş sorun çözüldü.