NZXT H210 alınır mı?

3. parti uygulamadan kontrol edemez miyim?
Nereye takacaksınız fanları. Mini ITX anakartlarda yeterli giriş olmaz. Fan kontrolcüyü anakarta takıp fanları da kontrolcüye takmak gerek. Bir fan kontrolcüye mutlaka ihtiyaç var bence. Bir de Type C şart değil dediniz ama H210 ve H210i'de Type C ikisinde de var ancak her mini ITX anakartta kasanın önüne bağlanan type C girişi olmuyor anakartınızın özelliklerine de iyi bakın, yoksa kasada type C girişi var ama boş ve kullanılmaz gibi bir durumda kalabilir.

3. parti uygulamadan kontrol edemez miyim?

bide nzxt h510 var, onu önerir misiniz?
Anakart ve takacağınız ekran kartına göre değişir. Onları bilmediğim için bir şey diyemem. H510 da güzel kasa. Bu arada Mesh kasa daha ideal hava akışı için o da çok önemli.

Hocam pek anlamiyorum dediklerinizden, bu kasa iyi hava aliyor mu?

Hocam pek anlamiyorum dediklerinizden, bu kasa iyi hava aliyor mu?
Sanmıyorum yanlardan iyi hava alacağını. Sıcaklıklarınız yüksek olabilir. Kasa boyutu ufaldıkça havalandırma olanağı yüksek olmalı. Şöyle söyleyim H210 gibi yandan havalandırmalı Corsair 280x kasa kullanıyordum. Aynı sisteme sahip mesh panel kasalı insanlara göre sistemim daha sıcaktı. Kasada öncelikle Mesh panel tercih edin derim.

https://www.amazon.de/NZXT-H510-Flo...rs&sprefix=nzxt+case,computers,92&sr=1-2&th=1 hocam bu nasil ona cok benzeyen bir model.

Çok iyi. Satışı yok diyor ama başka yerlerde varsa, fiyatı da bütçene uyuyorsa almalısın.
yok hocam flow modeli yani o delikli modelden 1 tane kalmis zaten maksimum 1 güne siparis edicegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…